Merhabalar Herkese,

Bu haftanın enerjileri biraz zorlayıcı görünüyor.

29 EYLÜL PAZARTESİ günü sabah saatlerinde Ay ile Satürn arasındaki kare açı, yaşça olgun ve konusunda uzman olan kişilerden yardım almamızı engelleyebilir.

Fazla ciddi, toleranssız, endişeli, şüpheci ve hesapçı olup, otorite figürleri ile sorun yaşayabiliriz.

Sevgili Ay, saat 12.54’den itibaren Oğlak Burcundaki yolculuğuna başlıyor. 2,5 gün boyunca disiplinli, çalışkan, dikkatli, kontrolcü ve sorumluluklarımızın farkında olacağız.

Öğle saatlerinden itibaren Ay ile mistik Neptün arasındaki kare açı da, aldanma, aldatma ve hayal kırıklığına açık olacağımıza işaret ediyor. Önyargılı kararlar alabiliriz. Daha kolay incinebilir veya gerçekleri göremeyebiliriz.

Akşam saatlerinde biraz nefes alabiliyoruz. Ay ile Mars arasındaki sekstil açı, efor ve güç gerektiren işlerimizi yapabilmemize destek olabilir. Spor, yürüyüş veya yoga yapmak, kendimizi iyi hissettirebilir.

30 EYLÜL SALI gününe Ay ile yaşam enerjimiz Güneş arasındaki kare açı ile uyanıyoruz. Duygularımız ile irademiz arasındaki dengeyi sağlamak zor olabilir. Ebeveynlerimiz, eşimiz, patronumuz veya otorite figürleri ile sorunlar yaşayabiliriz.

Randevüler, talepler, sözleşmeler, yatırımlar, kişisel bakım, estetik, alışveriş veya dekorasyonla ilgili işlerinizi öğlen saatlerinden itibaren değerlendirmek daha uygun olacaktır. Ay ile Venüs arasındaki üçgen açı, güzel gelişmeleri ortaya çıkarabilir. İlişkilerimiz ve işbirlikleri açısından olumlu sonuçlar elde edebiliriz.

1 EKİM ÇARŞAMBA, haftanın en gergin ve stresli günü…

22 derece yengeç burcundaki Jüpiter ile Terazi burcundaki Merkür arasındaki kare açı, konuşma, yazma, iletişim, eğitim,

on- line bağlantılar, sosyal medya, seyahatler, vizeler, toplantılar, imzalar, sözleşmeler, yatırımlar, araç alım- satımı, akademik çalışmalar, üniversiteler, yurtdışı bağlantılar, finansal ve hukuksal konularda sorunlara sebep olabilir.

Unutkanlık ve yanlış anlaşılmalar artabilir, gereksiz sözler ağzımızdan çıkabilir veya konuları abartabiliriz. Çok çabuk karar verdiğimiz için yanılabiliriz. Gün içinde kazalara, sakatlıklara, skandallara veya iletişim problemlerine dikkat edelim.

Yaralı şifacı dediğimiz Kiron, Jüpiter ve Merkür ile T- kare açı kalıbını oluşturacak. Gece saatlerinde tetiklenme daha da artıyor.

Din, inanç, ahlaki veya etik değerlerle ilgili sorgulamalar artabilir.

Bu konularda sorunlar yaşanabilir.

Zihnimiz aşırı aktif ve huzursuz olup, merak ettiğimiz her konunun peşinden gitmeye meyilliyiz.

Akşam saatlerinde Ay’ın, Satürn ve Neptün ile yapacağı sekstil açılar, biraz rahatlatsa da; çözüm bulmamız zor görünüyor.

Ay, saat 22.51’den itibaren Kova Burcunda yol almaya başlıyor. Daha bireysel ve özgürlükçü hareket etmek isteyeceğiz.

2 EKİM PERŞEMBE gününün ilk yarısı, işlerimizi çözebilmemiz zor…

Sevgili Ay, Mars ile Plüto arasındaki kare açıyı tetikliyor. Yakıcı, yokedici, kıskanç, kinci, kavgacı ve tahrik edici enerjiler devrede olacak. Manipülasyonlara çok açığız.

Savaşlar, askeri operasyonlar, isyanlar, patlamalar, yangınlar, sabotajlar, kazalar veya doğal afetler ortaya çıkabilir.

Öğleden sonra Ay ile Güneş arasındaki üçgen açı, işlerimizi çözmemizi destekliyor. Ebeveynlerimiz, eşimiz veya otorite figürlerinden destek alabiliriz. İsteklerimiz ile irademiz arasında uyum sağlayabiliriz.

3 EKİM CUMA günü Merkür ile Kiron karşıtlığı, zihnimizin çok aktif çalışmasına sebep olabilir. İletişim, eğitim, din, inanç, bankalar, trafik, sosyal medya, on- line bağlantılar veya seyahatlerle ilgili sıkıntılar olabilir. Gerçekleri öğrenmek adına araştırmalar yapabiliriz.

Ağzımızdan çıkan sözlere ve davranışlarımıza dikkat etmekte fayda var. Kalp kırmanın kolay olduğu günlerdeyiz.

4 EKİM CUMARTESİ sabaha karşı 05.06’dan itibaren Ay, Balık burcundaki ♓️ yolculuğuna başlıyor. Daha fedakar, merhametli, sakin olup, başkalarına yardımcı olmak isteyeceğiz. Ancak çok abartarak, kendimizi kurban durumuna düşürmeyelim.

Ay ile çılgın Uranüs arasındaki kare açı, elektrik, elektronik, teknoloji, bilim, havacılık, uçak ve uzay konularında sorunlar yaratabilir.

Duygusal anlamda gergin ve istikrarsız olabiliriz. Hatta aksi, kaba, tepkisel, sabırsız ve kaprisli…

Umulmadık çıkışlar nedeniyle uzlaşma sağlamak zor olabilir.

İlişkiler gezegenimiz Venüs’ün, Güney Ay düğümü ile kavuşumu; eski defterleri yeniden açtırabilir.

Geçmişte tamamlanmamış ilişkiler ve işbirlikleri gündeme gelebilir. Başak burcundaki bu kavuşum ile dengeyi sağlamak ve sürdürmek zor olabilir. Çevremizdekilerin rahat ve huzurlu hissetmesini sağlamak için çok uğraşmamız gerekebilir. Hafta sonu boyunca aşırı kibirli ve bencil davranışlar sergileyebiliriz. Ağzımızdan çıkan sözler, sevdiklerimizi incitebilir. Üstelik, yalnız kalma isteğimiz artabilir.

Yatırımlar, finansal piyasalar, güzellik, estetik, kişisel bakım, alışverişler ve dekorasyonla ilgili konularda sorunlar olabilir. Parasal kayıplar yaşanabilir. Gereksiz harcamalar ortaya çıkabilir.

5 EKİM PAZAR öğle saatlerinde Ay ile Venüs karşıtlığı, yine ilişkileri zorlayıcı…

Çıkar odaklı ilişkiler, samimiyetsiz duygular, başkalarının ihtiyaçlarına duyarsız olan kişilerle karşılaşmanız mümkün. Etki altında kolaylıkla kaldığınız için karşınızdakilere kanabilirsiniz.

Neyse ki, akşam saatlerinde enerjiler olumluya dönüyor. Sevgili Ay ile bereketli Jüpiter arasındaki üçgen açı, şans ve fırsatları karşımıza çıkarabilir. Daha iyimser, hoşgörülü, toleranslı, düşünceli, sosyal ve kendimize güvenerek haftayı tamamlayacağız.

Çarşamba gününden itibaren daha stresli olabileceğinizi unutmayın.

Sağlıkla ve sevgiyle kalın.