Sarıkavak Mahallesinde hizmete giren ve Kumluca’nın üçüncü yediemin otoparkı olan Kumluca Yediemin Trafik Otoparkı, sürekli güvenlik kamerası ile gözetleniyor. Oto kurtarma hizmeti de verdiklerini belirten Kumluca Yediemin Trafik Otoparkı sahibi Hasan Okur, yolda kalmış müşterilerini bir telefonla istediği noktadan aldıklarını belirtti.
Hasan Okur; “Trafik kazalarına karışan, yol kontrolünde eksik evrakları bulunan veya bir nedenden dolayı borca düşmüş ve yetkililer tarafından trafikten men edilmiş otomobillerin işlemlerinin tamamlanıncaya kadar bekletilmesi durumunda kurtarıcı aracımızla otoparkımıza çekiyoruz. Otoparkımız son teknoloji güvenlik kameraları ve güvenlik sistemleri var. Ayrıca 24 saat görevli bulunmakta. Olası yangınlara karşı araçların korunması anlamında otoparkımızın bir çok noktasında yangın tüpleri bulunmakta.” dedi.
Yolda kalan araçlar için 24 saat telefonlarının açık olduğunu belirten Okur, “Nerede kalırsanız kalın, saat kaç olursa olsun 539 971 88 82 veya 534 608 88 82 nolu telefonlardan bize ulaşabilirsiniz” diye konuştu. Ramazan SARIKAYALI