Yemekte, AK Parti Antalya İl Kadın Kolları Başkanı Gülçin Özboz, Kurucu Kadın Kolları Başkanı ve önceki dönem MKYK Üyesi Ayşe Güliz Yılman, önceki dönem ilçe kadın kolları başkanları Dilek Cengiz, Eşin Tümen ve Nurperi Torun yer aldı.
Ayrıca, Kumluca Belediye Meclis Üyeleri İrem Topaloğlu ve Ayşegül Alpaslan, ana kademede görev yapan kadın yönetim kurulu üyeleri ile AK Parti Kadın Kolları Yönetimi’nden çok sayıda isim programda hazır bulundu.
BİRLİK VE VEFA VURGUSU
Programda konuşan Av. Meliha Girgin Yalçın, geçmişten bugüne emeği geçen tüm kadın teşkilat üyelerine teşekkür ederek, “Bu davetle sadece bir araya gelmek değil, gönül bağımızı yeniden pekiştirmek istedik. Vefanın siyasette yeri büyüktür. Dünün emekçileriyle bugünün yürüyüşünü daha güçlü kılacağımıza inanıyorum” dedi.
Organizasyona desteklerinden dolayı AK Parti Kumluca İlçe Başkanı Bekir Paslıkılıç’a da ayrıca teşekkür edildi.