Gül Turşu Evi” markasıyla üretim yapan Demiral, geleneksel yöntemlerle hazırladığı özellikle çok talep gören dolma biber turşusu, domates, kornişon, acur, salatalık ve lahana turşularının yanı sıra, diğer turşu çeşitleriyle de dikkat çekiyor .
Ayrıca tamamen doğal fermantasyonla ürettiği elma sirkesi de büyük ilgi görüyor.
Ev yapımı ürünlerinde hiçbir katkı maddesi içermediğini vurgulayan Gülsüm Demiral, “Lezzet kadar doğallığı da önemsiyorum. Her kavanozda emeğimi, sabrımı ve geleneksel tariflerimizi yaşatıyorum” dedi.
Ürünlerini @gulturşuevi adlı Instagram sayfası üzerinden satışa sunan genç girişimci, hem bölge halkından hem de farklı şehirlerden yoğun ilgi görüyor.
Gül Turşu Evi, doğal lezzetleriyle hem sofralara tat katıyor hem de kadın girişimciliğine ilham oluyor.