KUTSO Konferans Salonu’nda gerçekleşen programa; KUTSO Yönetim Kurulu Başkanı Fahri Özen, eski başkan Murat Hüdavendigar Günay, yönetim kurulu üyeleri, Finike Belediye Başkan Yardımcısı Ömer Özdemir, Kumluca İlçe Müftüsü Bedir Aydın, Kumluca Vergi Dairesi Müdürü Emine Alaca, oda başkanları, muhtarlar, siyasi parti temsilcileri, kurum müdürleri, Akdeniz Üniversitesi Finike MYO’dan öğrenciler ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Programın konuğu, ABD Merkez Bankası (FED) Eski Araştırma Direktörü, Stratejik Yönetim Danışmanı Erkin Şahinöz oldu. Şahinöz, “Geleceğin Ekonomi Haritası: Dünya ve Türkiye 2025-2026” başlıklı sunumunda Türkiye ekonomisinin büyüme sürecine girdiğini belirterek yatırımların kulaktan dolma bilgilerle değil, doğru verilerin analiziyle yönlendirilmesi gerektiğini vurguladı.

Şahinöz: “Yeni yatırımların, mevcut büyüme trendine uygun olarak planlanması için verilerin doğru değerlendirilmesi gerekiyor” dedi.

KUTSO Yönetim Kurulu Başkanı Fahri Özen ise konuşmasında şu ifadeleri kullandı:

“KUTSO Akademi’yi başlatmış bulunuyoruz. Her ay farklı konu ve konuklarla, üyelerimizin ve bölgemizin gelişimine katkı sağlayacak programlar düzenleyeceğiz. Amacımız; iş dünyamıza ve halkımıza ufuk açacak eğitimler sunmak.”

Yoğun ilgi gören programın ardından KUTSO Akademi’nin ücretsiz eğitim ve söyleşilerinin yeni sezonda da devam edeceği duyuruldu.

Muhabir: Savaş Kalabalık