Olay, akşam saatlerinde ilçeye bağlı Sanayi Sitesi'nde meydana geldi. İddiaya göre, M.K. ve H.T. isimli 2 torbacı, uyuşturucu parası nedeniyle anlaşamadıkları bir gurup ile tartışmaya başladı. Tartışma kısa sürede kavgaya dönüştü. Kavganın ardından M.K. ile H.T., olay yerinden kaçarak Karşıyaka Mahallesi’ndeki iki katlı bir eve giderek saklandı. İhbarla gelen polis ekipleri mahalle çevresinde geniş güvenlik önlemleri aldı. Kavgaya karışan bir gurup olay yerinden kaçarken, evde saklanan M.K. ve H.T., eve girmeye çalışan polislere tüfekle ateş açtı. Bunun üzerine olay yerine özel harekat polisleri çağrıldı.
2 ŞÜPHELİ YAKALANDI
Olay yerine gelen özel harekat polisleri, kapıyı kırarak içeri girmek istedi. Polislerin geldiğini gören 2 torbacı bir kez daha ateş açtı. Şüphelilerin ateşine polisler de anında karşılık verdi. Kapının kırılmasıyla eve giren ekipler, M.K. ve H.T.’yi gözaltına aldı. Gözaltına alınan 2 şüphelinin daha önceden ‘uyuşturucu ticareti’ suçundan kaydı olduğu öğrenildi.
Gözaltına alınan 2 şüpheli emniyete götürülürken, polis kaçan şüphelilerin de yakalanması için çalışma başlattı. (DHA)
Birecik'de torbacılar polise ateş açtı: 2 gözaltı
ŞANLIURFA’nın Birecik ilçesinde torbacı iki grup arasında çıkan kavgada; olay yerinden kaçarak bir eve gizlenen 2 torbacı tarafından polis ekiplerine tüfekle ateş açıldı. Kimsenin yaralanmadığı olayda özel harekat ekipleri 2 kişiyi gözaltına aldı.
Kaynak: Doğan Haber Ajansı
Bu içeriğe tepkiniz
Yorumlar
Trend Haberler

Kumluca Güreş Ağası Uğur Evran, Elmalı Er Meydanı’nda Coşkuyu Paylaştı

ADRASAN BU SEFER TEMİZLİKLE ANILDI

Kurye Sektörünün Sevilen İsmi Vedat Şeran Dünya Evine Girdi
ÇINAR: “ESNAFIMIZ GERÇEK USULE GEÇİŞTE BÜYÜK ZORLUKLAR YAŞAYACAK”

KUMLUCA’DA GÜZ DÖNEMİ DOMATES EKİMİYLE BAŞLADI

BÜYÜKŞEHİR’DEN KARŞIYAKA VE NARENCİYE’DE TEMİZLİK VE İLAÇLAMA