Kamu kurum ve Kuruluşlarına memur personel ve işçi alımı için ilan yayımlandı. 5 Kurum, Bakanlık ve Üniversite tarafından yayımlanmış olan ilanlar kapsamında kamuya toplamda 1754 memur personel alımı yapılacak.

Kamuya İlanlar Bugün Yayımlandı!

Resmi Gazete ve İŞKUR aracılığı ile yayımlanan ilanlar ile çeşitli kadrolarda alım yapılacak. Bu kapsamda Alımlar Bakanlık, Kamu Kurumu ve Üniversiteler tarafından yapılacak.

Bugün Yayımlanan Kamu İlanları Hangileridir?

İçişleri Bakanlığı 1608 Sözleşmeli Personel Alımı:

Bakanlık Merkez ve Taşra teşkilatı birimlerindeki eksikliği gidermek üzere Şoför, Büro Personel, Destek Personeli, Psikolog, Sosyal Çalışmacı, Mühendis, Temizlik Personeli, Tekniker, Koruma ve Güvenlik Görevlisi, Aşçı, Garson, Teknisyen, Çağrı Karşılama Personeli  gibi kadrolarda memur alımı yapılacak. 

Alımlar KPSS En az 60 puan ile yapılacak. Bu kapsamda başvurular 22 - 26 Nisan 2024 tarihleri arasında gerçekleştirecekler.

Süleyman Demirel Üniversitesi 66 Personel Alımı:

SDÜ bünyesine 66 kişilik kadro ile, Lise Mezunu: 4 Destek Personeli, 8 Hemşire,  Ön Lisans Mezunu: 20 Koruma ve Güvenlik Görevlisi10 Sağlık Teknikeri,  Lisans Mezunu: 24 Hemşire alımı gerçekleştirecek.

Başvurular 15 gün içerisinde en düşük 50 KPSS Puanı ile gerçekleştirilecek.

Rekabet Kurumu 25 Memur Alımı:

Rekabet Kurumu 25 kişilik yayımladığı kadro için Alımlar 12 Genel, 10 İktisat, 3 Bilişim alanlarında olmak üzere toplamda 25  memur alımları yapılacak.

Başvurular KPSS 80 Puan şartı ile alınacak.

Türkiye Taşkömürü Kurumu ( TTK ) 44 İşçi Alımı:

Türkiye Taşkömürü Kurumu İŞKUR ile yayımlanan ilana göre alımlar, 6 Kuvvetli Akım Tesisatçısı, 5 Kaynakçı, 21 Mekanizasyon Pres İşçisi, 1 Numuneci Maden Ocağı, 1 Motor İmalat Bakım ve Onarım İşçisi, 6 Mekaniker ( Kompresör ),4 Vinç Operatörü olmak üzere toplamda 44 işçi alımı gerçekleştirilecektir.

Herhangi bir KPSS Şartı aranmayacaktır.

İzmir Bakırçay Üniversitesi 11 Sözleşmeli Personel alımı:

İzmir Bakırçay Üniversitesi 57 Sayılı Devlet Memurları kanunu kapsamında istihdam edilmek üzere 4/B sözleşmeli olarak  4 Büro personeli, 4 Teknisyen, 2 Koruma ve Güvenlik Görevlisi, 1 Destek Personeli (Bahçıvan) kadrolarında personel alınacak.

Muhabir: Mahir Çeviren