Park içindeki Çiğdem Çiçekleri Kadın Kooperatifi'nin binası önünde gerçekleşen dua ve yemek etkinliğine Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü de katıldı. Deprem bölgesinden gelen aileler ile tanışan, sohbet eden Tütüncü, “Birlik ve beraberliğimizle bu zor günleri birlikte aşacağız" dedi. Tütüncü, sözlerini şöyle sürdürdü;

“Afetler ne kadar büyük olursa olsun, bizim dayanışma duygularımız milletimizin estirmiş olduğu bu yardımlaşma rüzgârı ben inanıyorum ki her şeyin üstesinden gelecek. Biz birbirimize bir duvarın tuğlaları gibi kenetlendikçe bu zorlukları, bu güçlükleri kolaylaştıracağız. Her güçlükle beraber bir kolaylık vardır. Bu bizim anlayışımızın tam da merkezinde olan bir yaklaşım. Bizler necip bir millete sahibiz, necip bir milletin evlatlarıyız. Genciyle yaşlısıyla çocuğuyla herkes seferber oldu. Deprem bölgesindeki kardeşlerimiz için, deprem bölgesinden kentimize gelen kardeşlerimiz için bir şeyler yapmak için çırpınıp durduk. Bu güzelliklerle, bu birlik ve beraberliğimizle bu zor günleri de aşacağız. Bugün burada birbirimize sevgiyle bakmak, birbirimizi kucaklamak çok büyük bir anlam taşıyor."

Başkan Hakan Tütüncü, depremden zarar gören vatandaşları bir araya getirerek moral etkinliği düzenleyen Çiğdem Çiçekleri Kadın Kooperatifi Başkanı Çiğdem Bal ile kooperatif yönetici ve üyelerine emeklerinden dolayı teşekkür etti.

HEDİYE VE PALYAÇOLU EĞLENCE

Kooperatif Başkanı Çiğdem Bal, arkadaşlarıyla birlikte hazırladıkları yiyecekleri konuklara açık büfede ikram etti, içerisinde ihtiyaç maddelerinin olduğu hediye paketleri dağıtıldı. Ayrıca giyim yardımı yapıldı, çocukların yaşadıkları olayı bir nebze de olsa unutabilmeleri için yüzlerine boyama ile maskeler yapılarak neşelendirildi, oyuncaklar hediye edildi, palyaçolu etkinlik düzenlendi.

FOTOĞRAFLI

Kaynak: dha