Antalyaspor Kulübü Başkanı Ali Şafak Öztürk, Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, Genel Koordinatör Servet Çavuşoğlu, Yardımcı Antrenör Servet Çetin, Takım Menajeri Cem Deda ve Antalyaspor futbolcuları Sandro Raniere, Zeki Yıldırım, Deniz Kadah, Harun Alpsoy Kepez İlçesi'ndeki Kirişçiler İlkokulu'nu ziyaret etti.

SIRALARA OTURUP SOHBET ETTİLER

Anasınıfı dahil olmak üzere 5 sınıftan oluşan okuldaki tüm sınıfları tek tek gezerek öğrencilerin ders saatlerine konuk olan kırmızı-beyazlılar, öğrencilerle sıralara oturup sohbet etti. Futbolcular, öğrencilere çeşitli hediyeler de verdi. Büyük mutluluk yaşayan öğrenciler, "Böyle bir şansı bize verdiğiniz ve bayramımızı bu şekilde kutladığınız için sizlere çok teşekkür ediyoruz. En büyük Antalyaspor" dedi.

"ANTALYASPOR SEVGİSİ AŞILADINIZ"

Antalyaspor yönetimine ziyaretlerinden dolayı teşekkür eden Kirişçiler İlkokulu Müdürü Ramazan Eğriboyun, “Öğrencilerimiz geleceğinizi duyduğu andan beri heyecan içerisinde beklediler. Onlara, yaptığınız bu ziyaretle öncelikle spor sonrasında da Antalyaspor sevgisi aşıladınız. Unutamayacakları bir anı verdiniz. Hepinize çok ama çok teşekkür ederiz" dedi.

Ziyaret boyunca Teknik Direktör Rıza Çalımbay ile futbolculardan imza alma şansını yakalayan çocuklar, kırmızı-beyazlıları tezahüratlar eşliğinde uğurladı. DHA