Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından Körfez Tütünçiftlik Adnan Kahveci Caddesi ve Atatürk Bulvarı'nda baskı beton yaya kaldırımı yapıldı.KOCAELİ (İGFA) - Kocaeli Büyükşehir Belediyesi vatandaşların ulaşım olanaklarından daha kaliteli ve konforlu bir şekilde faydalanmaları için üstyapı çalışmalarıyla kentin birçok noktasında yer alıyor.

Körfez Tütünçiftlik Adnan Kahveci Caddesi ve Atatürk Bulvarında yaya kaldırımlarını baskı beton yapan Büyükşehir Belediyesi, Sevindikli Congullu köy yolunda doğalgaz çalışmasından dolayı bozulan kısımlarda terasman çalışmaları yaparak araç geçişine uygun hale getirdi.

SEVİNDİKLİ CONGULLU YOLU

Altyapı çalışmaları sebebiyle kaldırımları bozulan Tütünçiftlik Adnan Kahveci Caddesi ve Atatürk Bulvarının dekoratif aydınlatma direkleri de önümüzdeki günlerde monte edilecek. Körfez Sevindikli Congullu yolunun bozulan yolu terasman çalışmalarıyla düzeltilirken, ilçenin köylerinde altyapı çalışmaları sebebiyle bozulan üstyapıdaki yerler Büyükşehir Belediyesi tarafından onarılmaya devam edecek.

Kaynak: igf