Bülent TATOĞULLARI/ANTALYA, (DHA)- ANTALYA'nın Kepez ilçesindeki ormanda, başı ile kolları olmayan cesedin kime ait olduğunu belirlemek için yapılan çalışmalardan şu ana kadar sonuç alınamadı.

Olay, 19 Ocak günü akşam saatlerinde Santral Mahallesi 3270 Sokak'ta meydana geldi. Ailesi ile gezintiye çıkan Antalya Ay Yıldız Hayvan Hakları Koruma Derneği Başkanı emekli polis Faruk Çavuş, yol kenarındaki ormanda ceset görünce durumu polise bildirdi. İhbarla gelen ekipler, cesedin 40 yaşlarında bir erkeğe ait olduğunu, başı ile kollarının bulunmadığını belirledi. Çıplak olduğu da görülen ceset, otopsi için Antalya Adli Tıp Kurumu’nun morguna kaldırıldı. İlk incelemeye göre; cesedin kollarının bıçak ile kesildiği belirlendi.

Antalya Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü, cinayeti çözmek için özel bir ekip kurdu. Cesedin kime ait olduğunu belirlemek için çaba sarf eden polis, kente ve diğer illerdeki kayıp başvurularını incelemeye aldı, ancak bir sonuç elde edilemedi. Polis, cinayeti şahsın kimliğini tespit edip, cinayeti çözmek için uğraş veriyor.

FOTOĞRAFLI

Kaynak: dha