İzmir'in Karabağlar ilçesinde depremden zarar gören vatandaşlarla yüz yüze görüşmeler yapılıyor.İZMİR (İGFA) - Türkiye'yi yasa boğan deprem felaketinin ardından afet bölgesine ve İzmir'e gelen vatandaşlara aralıksız destek veren Karabağlar Belediyesi, yüz yüze psikolojik danışmanlık hizmeti de sunuyor.

Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü'ne bağlı olarak çalışan 4 uzman, vatandaşların yaşadıkları travmayı en aza indirebilmek amacıyla yüz yüze görüşme gerçekleştiriyor. Karabağlar ilçesine yerleşen ve depremde zarar gören vatandaşlar, 0 232 414 81 39 ve 414 81 57 numaralı telefonları mesai saatleri içerisinde arayarak randevu oluşturabiliyor. Yüz yüze görüşmeler Bozyaka Pazaryeri bitişiğindeki Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü'nde yapılıyor.

Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu, ücretsiz olarak sunulan bu hizmetten şimdiye kadar onlarca vatandaşın yararlandığını belirterek, “Afet bölgesine ve oradan İzmir'e gelen vatandaşlarımıza çok boyutlu desteklerimiz devam edecek. Var gücümüzle çalışacak ve bu sıkıntılı günleri dayanışmayla, birlik beraberlikle atlatacağız” dedi.

Kaynak: igf