Farmasi Milyonerler Takımı Kumluca'da Aralık Ayı "Kendini layık görmek " konulu istişare toplantısı düzenledi.
Platin Direktör Özlem Selçuk " Aralık ayı hedefleri, ürünlerdeki kampanyalar hakkında bilgilendirmek amacıyla istişare toplantısı düzenledik. On dört müdürümüzle Kendini layık görmek ve Farmasi yolculuklarını konulu toplantı düzenledik" dedi.

Farmasi ile yükselişini anlatan Özlem Selçuk, " 8 yıldır Farmasi ürünlerini satıyorum. Evliyim 2 oğlum var. Tek başıma başladığım bu yolda şuanda 3 binin üzerinde ekibe sahibim.
İlk başladığım zamanlarda gerek çevremdekilerin gerekse eşimin önyargılarıyla savaşmak zorunda kaldım.Ama ben bir anneydim ve ayakta durup hayallerime sahip çıkmak zorundaydım.
Pazara çıktığım zaman Cüzdanımda 20 lira fazladan param olsun ve bu parayla çocuklarıma istedikleri yiyeceği ve oyuncağı alabilmek istedim " şeklinde konuştu.

KENDİ HAYALLERİMİ GERÇEKLEŞTİRİRKEN, BAŞKA KADINLARIN HAYATLARINA DOKUNMAK MUHTEŞEMDİ.
Başka kadınların hayatlarına dokunmanın gurur verici olduğunu söyleyen Özlem Selçuk Sözlerini şöyle sürdürdü:
"Farmasi ile başladığım 3.ayımda 27 lira prim hakkettim.Bu benim için milyarlara bedeldi. 89 model flash arabamızla çocuklarımla her parkta ve festivalde kısacası çocuklarımla gidebildiğim her yerde saha ve stant açıyordum. Seviyeler atladıkça her ay primim ve ekibim hızla artıyordu. En güzeli kendi hayallerimi gerçekletirken, başka kadınların hayatlarına dokunmak çok gurur vericiydi. Şimdi geldiğim nokta 13 bin TL aylık prim kazancım, 2018 model arabam, sıfır evim ve 14 kişilik müdür ve üstü seviyede ekibe sahibim.

NEDEN FARMASİ 
Farmasi ürünleri Türkiye'de üretiliyor ve dünyaya satılıyor.Sağlık Bakanlığınca üretim iznine sahip ve helal sertifikası olan markadır. İki binden fazla ürün yelpazesinin olması ve sağlıklı ürünlerden oluşan Farmasiyi tercih etmemde etkili oldu.En önemlisi de adil bir prim kazanç sistemi olması en muhteşemiydi.Beş ay önce Farmasi Eğitim ofisimizi açtık. Müdür, lider ve yeni girişimcilerimizle ürün eğitimi, kazanç eğitimi ve aktivite günleri yapıyoruz. İşimizi daha çok geliştirmek adına birlikte istişarelerde bulunuyoruz.
Farmasinin hayatımı değiştirdirdi ve güzelleştiğini İşimi çok seviyorum.Güçlenen Türkiye'nin hızla büyüyen markası Farmaside ben ve ekibimle hızla büyüyoruz.Herkesi farmasi Milyonerler takımına davet ediyoruz.Eğlenerek nasıl milyoner olunur gelin birlikte başaralım."

" KENDİME KENDİMİ İSPATLAMIŞ OLDUM"
Direktör Yaşar Çetin ise , " 2 çocuğum var. Ev hanımıyım .Para kazanmaya ihtiyacım vardı.Çözüm üretiyordum. Özlem Selçuk'un Farmasinin girişimcilik seminerine davetiyle farmasi yolculuğum başladı.Seminerde Nasıl yaparız? Yapabilirsiniz sorularını cevaplayıp tüyolar verildi.Ev hanımı olanların ciddi paralar kazandığımı gördüm.Orada konuşulanların hepsini Hepsini cebime doldurdum.Seminerden çıktıktan sonra yolda deli planlar yaptım.Bir hafta içinde 25 kişilik ekibim vardı.Hedefim % 9 'ken % 12 'ye ulaştım.Bir ay sonunda Üç bin TL para kazandım.Çok büyük başarıydı.
Çocuğumu başkalarına bırakmak zorunda kalmadan ciddi para kazandım.Farmasiyle başarılı olduğumu, başarılı olabileceğimi, kendime güvenimi kazandım.Yapamayacağımı düşünürken aslında çok şeyi yapabileceğimi fark ettim. Başkalarının düşüncesi değil kendi düşüncemiz önemlidir.1 ay sonunda sonunda müdür oldum. 21 bin TL para kazandım.
Hedefinin altınlık değil ,platinlik unvanı olduğunu söyleyen Çetin, " Başarıyı seviyorum.Farmasi benim kabul olan duam.Eşimle birlikte çalışıyorum.Bu benim için avantaj. Bu yola birlikte baş koyduk.Müdür adaylarımdan biride eşim.Başarılı hissettiğim an mutlu ve verimli çalışıyorum" dedi.

"KENDİ HAYALLERİN İÇİN BİR KAPI OLSUN "
Kendi ihtiyaçlarını karşılamak için Farmasiye başladığını söyleyen Fatma Yıldırım, "Sosyal Medya üzerinden satışları gerçekleştirmeye başladım. Sonra iş olarak görmeye başladım.Sokakta, kreş, alışveriş merkezinde görenler Farmasi Fatma ismiyle bütünleştim.
Satış direktörleri , Sadece krem,diş macunu,makyaj ürünleri satmadıklarını ekiplerinde yer alanlar üyeler ile gönül bağı kurduklarını,insanlara fayda sağlamayı ve Birilerine yol olmayı istediklerini belirtti.

Haber: Hamide KOÇUBABA