Kumluca Belediyesi Cumartesi- Pazar günü gerçekleştirilecek YKS sınavlarına girecek öğrencilerin okullarını daha kolay bulabilmesi için yön belirleme çalışması yaptı. 
Çalışmalar kapsamında önce İlçe’nin ana merkezinde bulunan kavşağa, tüm okulların hangi yönde olduğunu belirten 4 yönlü levha montajı yapıldı. Ardından ilçe girişinden başlayan ve ilçe içindeki tüm kavşaklarda hangi okulun hangi yönde olduğunu belirten levhalar konuldu.

Konuyla ilgili açıklama yapan Kumluca Belediye Başkanı Mustafa Köleoğlu; “Sınava girecek gençlerimiz çeşitli gerekçelerle sınava gireceği okulu bulma işini bazen son saatlere bırakıyor. Bunu yapan öğrencilerimizin sağlık ve ulaşım gibi mutlaka geçerli bir sebebi oluyor.
Biz hiçbir öğrencimizin adres bulamama yüzünden sınav hakkından mahrum kalmamasını istiyoruz. Birde özellikle toplu ulaşım ve taksi şoförleri kesin bilmedikleri adres üzerinde ısrarcı olmasınlar. Emin olmadıkları okul adreslerini Milli Eğitim’e veya emniyet mensuplarına mutlaka sorsunlar. Çünkü okul adı veya yeni binaların yapılması dolayısı ile adres değişmiş olabiliyor. Sınava girecek tüm öğrencilerim