KUTSO Divan Başkan Yardımcısı Tahir Arslan, müşterileriyle birlikte Adrasan Koylarındaki çöpleri temizliyor.

Adrasan Arkadaş Otel ve Yusuf Kaptan'ın sahibi Tahir Arslan, Adrasan'a tatile gelen yerli-yabancı turistlere hem yoga yaptırıyor, hem de hep birlikte Adrasan koylarında ki çöpleri topluyorlar. Adrasan tatile gelen turistlere farkındalık yaratmak adına çöp toplama etkinliği yapan Turizm işletmecisi Arslan, bu davranışı ile örnek oluyor.

Temiz bir Adrasan için çağrıda bulunan Tahir Arslan, gelin birlikte yaşanabilir Adrasan için çöpleri birlikte toplayalım mesajı verdi.

Arslan, "Gelin birlikte her yeri temizleyelim. Bugün sabah yoga terasında (Olimpos Beydağı’ları milli parkında), yoga sonrası değerli misafirlerim ile birlikte çöpleri topladık ve 3 çuval geldi. Siz gördüğünüz koylarda çöpleri haber verin biz teknemiz ile alalım veya birlikte teknemiz ile gidelim birlikte temizleyelim. Haydi el ele her yeri temizleyelim. Siz Adrasan koylarında çöpleri toplayın bana haber verin veya gelin benim sürat motoru ile gördüğünüz çöpleri birlikte toplayalım. 05322554456 nolu telefondan bana ulaşabilirsiniz. Adrasan hepimizin, başka Adrasan yok" dedi.