Kumluca Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencileri, yanık türkülere konu olan Yemen'deki insanlığı saran ateşi söndürmek için su taşıyorlar...
"Kim iyi bir işe aracılık ederse onun da o işten bir nasibi olur. Kim kötü bir işe aracılık ederse onun da ondan bir payı olur. Allah her şeyin karşılığını vericidir."(Nisa, 85) 
ayet-i kerimesinden hareketle Yemen'deki insanlık dramına sessiz kalmayan Kumluca Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrenci, öğretmen ve personeli, velilerinden aldığı maddi desteklerle Yemen halkının yaralarını sarmaya çalışıyor. 
Yemen’de sadece İslâm dünyasının değil, insanlık âleminin gündeminde olması gereken bir zulüm yaşanıyor. Orada devam eden iç kavga ülkeyi bu hâllere düşürdü. Bugün onların sesini duymaz ve el uzatılmazsa yarın çok geç kalınmış olabilir. Önümüzdeki yıllarda yeni yeni yanık Yemen türküleri söylemek istemeyenler yarını bekleyemez. Yemen'in uçuruma düşmesinden, halkının, özellikle çocuklarının zulüm altında olmasından başta İslâm âlemi olmak üzere bütün insanlık mesuldür. Bu nedenle Yemen’de yaşananlar, dünyanın gündemini meşgul etmeli ve uçuruma düşme tehlikesi olan bu ülke ve insanları mutlaka kurtarılmalıdır.
Biz Kumluca Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrenci, öğretmen, idareci, veli ve yardımcı personeli olarak " Yemen´e Ses Ver " sloganı ile bugün çok zor şartlar altında olan Yemen halkı için bir yardım kampanyası başlattık.

" Yemen´e Ses Ver " adıyla düzenlenen Kermes etkinliğinin açılışında Okul Müdürü Kadriye GİRGİN; "Öğrenci ve öğretmenlerimizin birlikte yürüttüğü yardım kampanyasında öğrenciler harçlıklarından arttırdıkları paralarla Yemen’deki kardeşlerine destek olmak için yarıştılar. Bugün velilerimizin destekleri ile düzenlediğimiz kermes etkinliği ile de kampanyanın etkili olması için çalışan öğrencilerimiz, açlıkla pençeleşen, zulüm altında inleyen Yemen’deki kardeşlerine 4755 TL. gönderilmesine vesile oldular. Yardım kampanyasının yürütülmesinde gösterdikleri büyük gayretlerinden dolayı tüm veli, öğrenci ve öğretmenlerimize teşekkür ediyorum. “Bizler bu dünyada yaptığımız iyiliklerin karşılığını hem dünyada hem de ahirette inşallah göreceğiz” diyerek gösterdikleri hassasiyetten dolayı tüm öğrenci ve öğretmenlerimizi kutluyorum dedi.