Saadet Partisi Kumluca İlçe Başkanlığı’nda katılım ve rozet takma töreni gerçekleştirildi. Programa Saadet Partisi Antalya İl Başkan Yardımcısı Selman Güler’de katıldı.

Şenay Albayrak’a rozetini Saadet Partisi Antalya Kadın Kolları İl Başkanı Zübeyde Güler taktı.

1773ea6f-44be-4694-97c1-72b6e6fb2ab7

Programda yeni katılanlara rozetlerini takan, Saadet Partisi Antalya Kadın Kolları İl Başkanı Zübeyde Güler katılımla ilgili bir konuşma yaptı:

“Kumluca’mızda bulunmaktan dolayı ve çok kıymetli teşkilat mensuplarımızla uzunca bir aradan son tekrar bir araya gelme fırsatı yakaladığımız için Cenabı Allah’a hamd ediyorum. Duamız inşallah tüm hastalıkların bir an evvel son bulmasıdır. Ülkemiz maalesef son yıllardaki pandeminin de etkisiyle başta ekonomi ve diğer meselelerde zor günlerden geçiyor. Milletimiz, esnafımız, işçimiz, çiftçimiz çok sıkıntılı bir süreçten geçiyor. İnsanımız maalesef bu sıkıntılı günlerde sıkıntılarını ciddi manada çözecek bir yardım eli görememiştir. Ülkemizin Mali durumu yıllardan beri uygulanan israf ekonomisi ve terk edilen üretim ekonomisi ile pandeminin de etkisiyle patlama noktasına gelmiştir. Ekonominin yanında yapılan yanlış uygulamalar neticesinde adalet mekanizması yara almış ve toplumumuzun adalete ve adaleti tesis etmesi beklenen yöneticilere güveni sarsılmıştır. Milletimizin yaşadığı tüm sıkıntıların farkındayız. Her bir probleme kurduğumuz politikalar kurulunda işinin ehli arkadaşlarımızla çözümler arıyoruz. Ülkemizin bizlere ihtiyacı var. İnşallah bu çalışmalarımız neticesinde milletimize en güzel hizmetleri sunma imkanı bulacağız.”

826ad1f5-c10a-4ef2-8750-17d377ed193c

Saadet Partisi Kumluca İlçe Başkanı Ergün Eren, Şenay Albayrak’a Rahmetli Prof. Dr Necmettin Erbakan Hocanın DAVAM kitabını hediye ederken kısa bir konuşma yaptı.

37470b1d-9b63-42e9-b71a-90f93daef301

Eren, “Her biriniz partimize hoşgeldiniz, Hep birlikte daha güzel bir Kumluca ve Türkiye için çalışacağız. Değerli arkadaşlarımızın Saadet Partisi saflarına katılınca heyecan yaşadıklarını görüyoruz. Önümüzdeki günlerde bu tür programlar devam edecektir” dedi.

Saadet Partisine katılan Şenay Albayrak ise, “Teşkilat mensuplarımızla beraber, ülkemizin sıkıntılarını ve bizim çözüm önerilerimizi sahada milletimize anlatma noktasında önemli görevler düşüyor. İnşallah Kumluca teşkilatımızın tecrübeli kadrosuyla birlikte bu görevi en iyi şekilde yapacağımıza inancım tamdır” dedi.

f8126c29-64ec-47a1-a6dd-2d62a9f3a6e9

Editör: SİNAN ÇEVİREN