22-26 Mart 2019 tarihleri arasında Anfaş-Antalya Expo Center’da düzenlenecek olan Genç Erkekler Fizik Şampiyonasına maddi ve manevi hazır olan Spor öğrencisi Halil Can Dalgıç, Eylül 2019 tarihinde İstanbul' da düzenlenecek olan Türkiye Şampiyonasına katılmak için sponsor desteği bekliyor.

BU OLAY ÜZERİNE FİTNESS İLE TANIŞTIM
Spor Bilimleri Öğrencisi Halil Can Dalgıç Spor hayatına Kumlucaspor ile başladı. 3 yıl aktif olarak yer aldı. Spora devam ederken sakatlık geçirerek Tendon sakatlığı nedeniyle Kumlucaspor’u bıraktı. Tedavi sürecinde doktorun yönlendirmesiyle kuvvet çalışmalarına başlayarak fitness ile tanıştı. Sakatlıktan kurtulmak amacıyla başladığı sporda fiziksel olarak değişimi fark ettikçe bağımlısı haline geldi. Dört senedir aktif bir şekilde fitness yapıyor.

MASRAFLI SPOR DALIDIR
Fiziksel değişimi fark ettikçe fitness bağımlısı olduğunu söyleyen Spor Bilimleri öğrencisi Halil Can Dalgıç, "22-26 Mart 2019 tarihleri arasında Anfaş-Antalya Expo Center’da düzenlenecek olan genç erkekler fizik şampiyonasına katılacağım. Maddi ve manevi tüm hazırlıklarımı tamamladım. Fitness diğer spor dallarına göre pahalı ve zaman gerektiren bir spor dalıdır. Fitness alanında kendimi geliştirmek ve aktif olarak faaliyet göstermek istiyorum" dedi.

MADDİ OLARAK ZORLANIYORUM.
Sponsor desteği beklediğini söyleyen Halil Can Dalgıç, “ Eylül 2019 tarihinde düzenlenecek olan Türkiye Şampiyonasına katılmak için sponsor desteği bekliyorum. Üniversite öğrenciyim ve masrafı çok olan spor dalıyla ilgileniyorum. Masrafı çok olan spor dalına bütçe ayırmakta güçlük çekiyorum. Kumlucalıyım, Kumluca'ya spor dalında bir değer kazandırmak istiyorum. Amacımı başarmak için Fitness Genç Erkekler Fizik Şampiyonasında başarılı olup İstanbul'da düzenlenecek olan Türkiye Şampiyonasına katılmak için sponsor desteği bekliyorum. Herkese teşekkür ederim” dedi.
Haber: Hamide KOÇUBABA