Antalya Büyükşehir Belediyesi, Belen Mahallesi Kabapınar mevkiinde geçtiğimiz hafta elektrik kontağından çıkan yangında evi yanan Liermann ailesine bütün birimleriyle yardımcı olmaya çalışıyor.

Learmann ailesine yaşadıkları yangın felaketinin ardından din, dil ve ırk gözetmeksizin yardıma ihtiyacı olanların ihtiyaçlarının giderilmesi için, Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel’in talimatları ile Kumluca Hizmet Birimi konteyner ev, Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı ise nakit yardım ve ev eşyaları gönderdi.

Büyükşehir Kumluca Koordinatörü Yusuf Evran, “Yangın, yaklaşık bir hafta önce tek katlı evde elektrik kontağından çıkmış ve yangında Liermann ailesinin evi kullanılamaz hale gelmiş. Yanan evde can kaybı yaşanmazken, evle birlikte bütün eşyalar kül olmuş. Kalacak yerleri olmayan Liermann ailesine, Büyükşehir Belediye Başkanımız Menderes Türel’in talimatıyla tüm ihtiyaçları karşılanarak konteyner ev, eşya ve nakdi yardımlar yapıldı.” dedi.

Liermann ailesini kış aylarında zor durumda bırakmayacaklarını dile getiren Evran, “Ailenin temel ihtiyaçların karşılanması doğrultusunda gayret ediyoruz. Antalya Büyükşehir Belediyesi olarak zor durumda olan vatandaşlarımıza yardım etmek boynumuzun borcudur.” diye konuştu. Gökhan TEMEL