Kumluca Belediyesi Mehmet Akif Ersoy Kültür Sanat ve Kongre Merkezinde hazırlanan resim sergisi düzenlenen törenle açıldı. Açılış törenine Kumluca Belediye Başkanı Mustafa Köleoğlu’da katıldı. 3 gün boyunca açık kalacak olan sergide yağlı boya çalışması 34 tablo bulunuyor.

Resim sergisinin açılış töreninde açıklama yapan Emekli Resim Öğretmeni Gülten Gökkaya; “Palet Sanatevi bünyesinde bu yıl 3 yetişkin, 4’te çocuk olmak üzere 7 kursiyerimize eğitim verdik. Sergimizde, Paletsanatevi bünyesinde resim eğitimi alan 4 çocuğumuzun çizdiği 35 resimde yer alıyor. Ayrıca, kil heykel ve keçeden değişik figürlerin yer aldığı eserlerde var” dedi.

Kumluca Belediye Başkanı Mustafa Köleoğlu ise; “Sanat ve sanatçıya destek vermek amacıyla buradayız. Emeklii öğretmenlerimiz tarafından kurulan Palet Sanat evinin açmış olduğu, birbirinden güzel tabloların sergilendiği sergiyi gezmekten sanat adına büyük keyif aldık. Sanatçılarımıza destek vermek ve sanatımızın gelişmesi için belediyemiz olarak imkanlarımızı seferber ediyoruz” dedi.