Tatvan’da açık arazide domates üretildiğini belirten heyet, tarla domatesçiliğini geliştirmeyi, üretimi arttırmayı ve daha iyi kazanç elde etmeyi amaçladıkları için bu tür gezileri düzenlediklerini ifade etti.

Kumluca Belediye Başkanı Mustafa Köleoğlu ise; “Tarım kişisel bir sektör değildir. İlçedeki üst yöneticilerde dahil herkes yapılan üretime gönül verecek. Sevecek. İlçe genelindeki yapılan tarımın sorunları tartışılacak. Birlikte çözüm bulunacak. Pazarlama ve üretimdeki sıkıntıların çözümünde herkes katkı sağlayacak. Başka türlü başarılı olmazsınız” dedi. Belediye Başkanımız Mustafa Köleoğlu’nu ziyaret etti.

Tatvan’dan gelen heyet Belediye Kumluca Başkanı Mustafa Köleoğlu’na Tatvan’ın meşhur kuru fasulyesini hediye olarak getirdi.

Gelen teknik heyet, Tatvan’da yapılan tarla domatesçiliğindeki verimi arttırmak ve sorunların nasıl çözüleceği konusunda gerekli teknik bilgileri edinmek için inceleme çalışması yapıyor
Tatvan'dan gelen heyet Kumluca Kaymakamı Hakkı Uzun’u da makamında ziyaret etti. Karşılıklı bilgi alışverişinde bulundular