Kumluca Emniyet Müdürlüğü, uyuşturucu maddeye karşı öğrenci ve ailelere yönelik, "Pembe Aslında Siyahtır" ve "Dikkat! Aile Var" isimli tiyatro oyunlarının sahnelenmesini sağladı.

Antalya İl Emniyet Müdürlüğü tarafından organize edilen ve Kumluca İlçe Emniyet Müdürlüğünün ev sahipliği yaptığı uyuşturucu maddeye karşı öğrenci ve ailelere yönelik, "Pembe Aslında Siyahtır" ve "Dikkat! Aile Var" isimli tiyatro oyunlarının sahnelenmesini sağladı.

Kumluca İlçe Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre, İçişleri Bakanlığının 2018 yılını "uyuşturucu ile mücadele yılı" olarak ilan etmesiyle bu mücadeleye ek olarak farkındalık yaratabilmek amacıyla uyuşturucu maddeler ve bağımlılık konularında çalışmalar yapıldığı kaydedildi.

Bu kapsamda Tiyatro Balans isimli grubun, lise seviyesindeki öğrencilere yönelik "Pembe Aslında Siyahtır" ve yetişkinlere yönelik ise "Dikkat! Aile Var" isimli tiyatro oyunlarını sahnelediği belirtildi.

Kumluca Sultan Alpaslan İlkokulu Konferans Salonunda gerçekleştirilen tiyatro oyunlarını toplam 450 öğrenci izledi. 
Gün içinde öğrencilerin izlediği “Pembe Aslında Siyahtır” adlı tiyatro oyunun ikin perdesi olan “Dikkat Aile Var” adlı oyunda protokol üyeleri ve aileler için sergilendi.

Sine vizyon aracılığı ile ünlü sinema ve müzik sanatçıların uyuşturucu ile ilgili mesajlarının izletildiği tiyatro oyunun sonunda Kumluca İlçe Emniyet Müdürü Cemil Doğan, tiyatro sanatçılarına çiçek verdi.