Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde, Ak Parti Antalya Milletvekillerinin ev sahipliğinde ve Milletvekili Atay Uslu ve İbrahim Aydın'la birlikte Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank’ı ziyaret Ettiler. Ziyarette Kumluca Ticaret Odası, Ticaret Borsası, Ziraat Odası, Hal Dernek Başkanları da hazır bulundu.

Heyet, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Varank'a, Kumluca Dene-Yap Atölyesi ve Kaş Tarım OSB projeleri için, verdiği destekten dolayı teşekkürlerini sundular.

Varank ziyaretinden sonra, Milletvekilleri Atay Uslu, İbrahim Aydın, Ak Parti Kumluca İlçe Başkanı Erol Uysal, Ak Parti Kumluca İlçe Başkan Yardımcıları Zafer Çetin, Orhan Erhan Karakuş, Kumluca Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Murat Hüdavendigar Günay Kumluca Ticaret Borsası Başkanı Fatih Durdaş, Kumluca Ziraat Odası Başkanı Hidayet Kökce Kum-Sek-Der Başkanı Rahmi Açıkyürek, Finike Komisyoncular Derneği Başkanı İsmail Karataş, Beykent Toptancı Hal Dernek Başkanı Abdulkadir Özaltın'la birlikte, Rekabet Kurumunu ziyaret eden heyet, hallerde piyasa oluşturulması süreçlerini istişare ettiler.

Ak Parti Kumluca İlçe Başkanı Erol Uysal; "Çok verimli ve samimi bir ziyaret oldu, taraflar çok memnun ayrıldılar. İnşallah sonucu hal sektörümüz için hayırlı olur. Bu ziyareti ayarlayan Antalya Milletvekillerimize, sonsuz şükranlarımı sunuyorum" dedi.

Üç gün ara ile yapılan Ankara seyahatlerinde ise, Ak Parti Kumluca İlçe Başkanı Erol Uysal ve İlçe Yönetiminden Selahattin Aydil ve Nurdoğan Uçak ile beraber bir dizi ziyaretler gerçekleştirildi.

Uysal, yaptığı açıklamada şunları ifade etti; "Antalya Milletvekilleri İbrahim Aydın, Atay Uslu ve Ak Parti Antalya İl Başkanı Av. İbrahim Ethem Taş ile birlikte Çevre ve Şehircilik Bakan Yardımcısı Fatma Varank’ı ziyaret edip Kumluca'nın problemlerini dile getirdik. Milli Eğitim Bakan Yardımcımız Prof. Mustafa Safran beyi, makamında ziyaret ettik. Daha sonra da, Milletvekillerimiz Atay Uslu ve İbrahim Aydın ile birlikte, Tarım ve Orman Bakanımız Bekir Pakdemirli ile biraraya geldik. Bakanımız, Kumluca'mız için hayati önemi olan 'Kapalı sistem sulama suyu' ve 'iki adet Gölet' projelerinin, hızlanması konusunda talimatlarını verdi" dedi.