CHP Antalya Milletvekili Aydın Özer, Hatay’dan Edirne’ye kadar olan sahil boyunca seçmenin AKP ye gerekli kartı göstererek, hükümete dur dediğini kaydetti.

Milletvekili Aydın Özer; “Eylül ve ekim aylarında üretici yükselen kur yüzünden sezona çok yüksek maliyetlerle başlamıştır. Hükümet, üreticinin üretebilmesi için yaptığı yüksek maliyetli harcamaları hiçe saymıştır. Tüketiciyi korumaya çalıştığı gibi üreticiyi korumamıştır. Tanzim satışlarla artan sebze fiyatlarının önüne geçmeye çalışan hükümetin seçim sonrası tavrı ortadadır. Bir de uzun zamandır gündemde olan hal yasası var. Bu konuyu hem Antalya’da, hem Gebze’de, hem de İstanbul’daki hallerde esnafla konuştuk.

Örneğin Bayrampaşa Halindeki ziyaretimizde esnaf, yanlış uygulamalardan bıktıklarını, önceki seçimlerde AKP ye oy vermelerine karşın bu seçimde Millet İttifakının adayı Ekrem İmamoğlu’na oy vereceklerini söylemişlerdi. Bu seçimde Akdeniz ve Ege Sahillerinde örtü altı ve açık alanda sebze ve meyve üreten çiftçilerimiz kendilerine yapılan haksızlığa karşı gereken yanıtı sandıkta vermiştir. Çiftçimiz üretmeyen hükümete, üretene engel olma demiştir” dedi.