Büyük Birlik Partisi  Belediye Başkan Adayı  Uğur Ay,  Kumluca' da Birlikte Belediyecilik sloganıyla etkili bir çıkış yaptı.

Önceliğinin istihdam üzerine yatırım olacağını  vurgulayan  BBP Belediye Başkan Adayı  Uğur Ay ,"  Yenilik için değişim şart. Her alanda değişimi Kumluca Belediye  bünyesinde gerçekleştirip, sahada hissedilecek çalışmalar ı faaliyete  geçireceğiz. Değişimin şart olduğunu  31 Mart günü halkımızla birlikte karar vereceğiz.  31 Mart günü  Büyük Birlikte buluşarak Kumluca'da yeni bir dönemi  başlatıp   ay gibi doğup, güneş gibi parlak  bir  Kumluca dönemi   başlayacaktır "  dedi.

Kumluca'da özlenen belediyecilik anlayışını yeniden inşa edeceğini söyleyen Uğur Ay , " insan odaklı , sevgi ve saygı çerçevesinde özlenen belediyecilik anlayışını yeniden Kumluca'da  inşa  edeceğiz. Kumluca'da  bütünleştirici bir  atmosfer oluşturup  yeni bir kumluca inşa edeceğiz. Her kesimi dikkate alan çiftçi, esnaf, köylü, işçi, memur, iş adamı ayırt etmeden herkesle kucaklaşmaya  istişareye hazırız. Halkımızla istişareler neticesinde yeni bir Kumluca inşa edebiliriz. Her yaştan bireylerin önerilerini dikkate alarak değişim ilk basamaklarını oluşturacağız" dedi.

Haber:Hamide KOÇUBABA