Büyük Birlik Partisi Başkan Adayı Uğur Ay, “Birlikte Belediyecilik” anlayışıyla çıktığımız bu yolda halkımızın teveccühü ile seçimi kazanacağız.

HÜR VE ÖZGÜR İRADEMLE ADAY OLDUM 
‘Geldi değişim vakti, geldi Uğur Ay vakti’ Büyük Birlik Partisi Başkan Adayı Uğur Ay, “Kimsenin boyunduruğu altında değilim. Fikir hocam yok. Hiçbir partinin ve hiçbir adayın talimatıyla, yol göstermesiyle aday olmadım. Hür ve özgür irademle aday oldum. Halkın içinden birisiyim. Herkes gibi insani duyguları olan bir vatandaşım. Vatandaşın ayağına gidiyoruz. Yardıma ihtiyacı olan her vatandaşımızı ziyaret ediyoruz. Önceden de olduğu gibi seçim çalışması olarak değil vatandaşın ihtiyaç duyduğu her zaman yanındayım. Birlikte belediyecilik için adayım. Kumluca Belediyesine halkımızın desteğiyle ay gibi doğacağım” dedi.

HEYELAN OLAN YOLU YERİNDE İNCELEDİ
D-400 yolunun Kumluca ile Antalya arasındaki Yazır Mahallesi sınırlarında kalan ve duble yol çalışmalarının yapıldığı bölümünde meydana gelen heyelanı yerinde inceleyen Başkan Adayı Uğur Ay, “Yazır Mahallesi mevkiindeki yolu yerinde inceledik. Bu yolun kaçıncı defa heyelandan kaydığını hesap edemiyorum. Bizim hesap ettiğimizi acaba yetkililer hesap edemiyor mu? Bu yolun olmayacağı başından beri belliydi. Halkımızın cebinden çıkan paralar boşuna gidiyor. Yolun başka bir güzergahı alınması gerekiyor. Yetkilileri göreve davet ediyorum” dedi.

BELEDİYECİLİĞİ EN İYİ ‘ESNAF’ YAPAR
Halkın içinden gelen kişilerle yola çıkacağını vurgulayan Uğur Ay , “Çok güzel bir meclis üyesi listesi oluşturuyoruz. Meclis üyelerinin maddiyatına göre karar vermeyeceğiz. Halkın içinden gelen kişilerle yola çıkacağız. Çiftçimizle, esnafımızla, engelli vatandaşlarımızla, kadın ve erkek ayırt etmeden herkesi kucaklayacak bir liste oluşturacağız. Bundan kimsenin şüphesi olmasın” dedi.