Kumluca İlçe Spor Müdürlüğünün, yüzme bilmeyen 7-17 yaş arası çocuklar için düzenleyeceği yüzme kurslarına İlçe Spor Müdürlüğü ve İlçe Milli Egitim Müdürlüğü işbirliğinde yapılacak. Kumluca Yüzme Havuzun´da 12 Temmuz pazartesi günü başlayacak olan yüzme kursları için son kayıt tarihi ise 9 Temmuz olarak açıklandı.

Kayıtların Kumluca İlçe Spor Müdürlüğünde alındığı yüzme kursları için ailelerin, kayıt formu doldurmalarının yeterli olacağı ve telefonla da bilgi alabilecekleri kaydedildi.

Yüzme kurslarıyla ilgili yaptığı yazılı açıklamada Kumluca Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Erol Koca, çocukların tatilde geçirecekleri zamanı olumlu aktivitelere yönlendirmek, onların ruhsal ve fiziksel gelişimlerine katkı sağlamak amacıyla çalışma yaptıklarını, ayrıca ; "Çocuklarımızın hijyen şartlarına uygun, uzman 2 antrenör 1 cankurtaran öncülüğünde yüzmeyi öğrenmelerine olanak sağlayacak olan yüzme kurslarımız, çocuklarımıza karne hediyemizdir. “Yüzmeyi Bilmeyen Kalmasın” projemiz ile yaz tatilini aktif, enerjik ve mutlu geçirmek isteyen Kumlucalı çocuklarımızın sportif faaliyetlerle meşgul olmalarını ve yüzmeyi öğrenmelerini sağlamayı amaçladık. Bütün çocuklarımızı onlar için bir nevi tatil sayılacak yüzme kurslarımıza bekliyoruz” dedi.