20. Tarım ve Seracılık Festivali kapsamında düzenlenen Kolpa Konseri öncesinde, festivale katkı sağlayan kişi ve gruplara plaketleri verildi.

Kumluca Belediyesi tarafından Türkiye’nin En Büyük Halk Festivali olduğu iddia edilen Tarım ve Seracılık Festivali kapsamında gerçekleştirilen Yörük Göçü kortejinde görev alan 41 mahalle muhtarı ve sivil toplum örgütlerinin temsilcilerine plaketleri Başkan Köleoğlu ve Belediye Meclis Üyeleri tarafından verildi.

Ardından Kolpa konseri sponsorları Enginler Komisyon İlhan Engin,Durdaşlar Tarım Ltd.Şti. Şevki-Şefik-Şener Durdaş, Şahin Paradise Hotel Yusuf Yücel, SDK Sera Otomasyon Ltd.Şti Serdar Lökoğlu'na Başkan Köleoğlu tarafından plaket verildi.

Daha sonra Yörük Göçünde, ‘En İyi Göç’ İsmet Başer ödülünün belirleyicisi Jüri üyelerine de plaketleri verildi. Jüri Üyeleri Sevgi Başer, Aynur Köroğlu, Ayfer Tarım, Meryem Erçetin, Özlem Uluer ve Şadiye Ertürk plaketlerini Kumluca Belediye Başkanı Mustafa Köleoğlu’nun elinden aldı. 
Geçen Yıl Yörük Göçünü ‘En İyi Canlandıran’ Mahalle olan Erentepe’den alınan sancak, bu yıl İsmet başer ödülüne layık görülen Altınyaka Mahallesine verildi. Törende Erentepe Mahalle Muhtarı Hayrettin Acar, sancağı Altınyaka Mahalle Muhtarı Havva Karakuş’ a verdi.

Plaket törenlerinin ardından Kolpa konseri yapıldı.

Haber:Hamide KOÇUBABA