Kumluca Doyum Lokantısında düzenlenen toplantıya, TARSİM Antalya Bölge Müdür Yardımcısı Gökçe Tüketmez, Türkiye İş Bankası KOBİ İşletme Bankacılığı Müdürü Nevzat Leylek, Antalya Bölge Müdürü Gaffar Öney, Bölge Müdür Yardımcıları İlker Ateş ve Didem Zeynep Balyer, Kumluca Şubesi Müdürü Özcan Demir, Beykent Şube Müdürü Selahattin Akın, Finike Şube Müdürü Sibel Turgut, Elmalı Şube Müdürü İsak Eryavuz, Kumluca Ziraat Odası Başkanı Hidayet Kökçe ve yönetim kurulu üyeleri ile çiftçiler katıldı.

Türkiye İş Bankası Kumluca Şubesi ile bankanın Genel Müdürlük Ticari Bankacılık Pazarlama Tarım Bankacılığı Birimi’nin katkısıyla “Çiftçi Buluşmaları Etkinliği” düzenlendi.

Kumluca ve civar bölge üreticilerinin katılımı ile gerçekleşen etkinlikte; Türkiye İş Bankası Ticari Bankacılık Bölüm Pazarlama Uzmanı Metin Yüksel Bölüm, İş Bankası’nın tarım bankacılığına yönelik hizmet ve ürünleri tanıttı. Etkinlikte İş Bankası’nın tarıma verdiği desteğin kalıcı olduğunun altı çizildi. Bölüm, Türkiye’nin en eski ve köklü bankalarından biri olan ve Mustafa Kemal Atatürk’ün de teşviği ile kurulan İş Bankası geçmişte olduğu gibi bugünde Türk üreticisinin yanında yer aldığını gösterdi.

Programda ayrıca TARSİM Antalya Bölge Müdür Yardımcısı Gökçe Tüketmez, TARSİM’in yapısı, experlerin TARSİM’den bağımsız çalıştığını, experlerin çiftçi ile TARSİM arasında hakemlik görevi yürüttüğünü,Çiftçi Kayıt Sistemine kayıtlı herkesin TARSİM sigortası yaptırabileceğini, Türkiye’deki tüm sigorta firmalarında TARSİM sigorta fiyatlarının aynı olduğunu ve hasar anında ne yapılması gerektiğini anlattı.

Etkinlikte, katılımcılara çeşitli promosyon ürünleri dağıtıldı. Program ikram sunumu ile sona ererken etkinliğe katılan üretici ve çiftçiler İş Bankası tarafından gerçekleştirilen etkinlik için yetkililere teşekkürlerini bildirdiler.