Kumluca Kaymakamı Hakkı Uzun, Muay-Thai Türkiye Şampiyonasında birinci olan Memduh Çeltik'i makamında kabul etti.

Nevşehir Damat İbrahim Paşa Kapalı Spor Salonunda 25-27 Ekim 2019 tarihlerinde düzenlenen Muay-Thai Veteranlar Türkiye Şampiyonası'nda Türkiye Şampiyonu olan Memduh Çeltik'i, Kumluca Kaymakamı Hakkı Uzun makamında kabul etti.

Ziyarette Kumluca Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Erol Koca'da hazır bulundu. Başarılarından dolayı Memduh Çeltik'i tebrik eden İlçe Kaymakamı Hakkı Uzun, günümüzde her öğrencinin bir spor dalı ile uğraşması gerektiğini, sporun öğrencilerin gelişimine çok katkıda bulunacağını ifade ederek, "Memduh kardeşimiz gençlerimize çok güzel bir örnek teşkil ediyor" dedi. Kumluca'dan Avrupa Şampiyonlarının çıkmasının Kumluca adına gurur verici bir durum olacağını dile getiren Kaymakam Uzun, "Memduh kardeşimizin Avrupa Şampiyonasında ilçemizi en iyi şekilde temsil edeceğine inancım tamdır. İnşallah oradan da dereceyle dönüp bizleri ve ilçe halkını onure edecektir. Şampiyona başarılar diliyorum, Dinamik Spor Kulübünü de tebrik ediyorum" dedi.

İyi dilekleri için Kaymakam Hakkı Uzun'a teşekkür eden Memduh Çeltik, "inşallah Avrupa Şampiyonasından şampiyon olarak dönmeyi hedefliyorum" dedi.