Alptuğ Karakoyunlu babası Azmi Karakoyunlu ile beraber Müjgan Çetin Anaokulu/İlkokulunu ziyaret etti. Alptuğ Karakoyunlu, Yaz okulunda devam eden çocuklarla bir süre sohbet etti.

SAĞLIKLI GIDANIN BAŞKENTİ KUMLUCA 
Türkiye Birincisi Alptuğ Karakoyunlu; “Başarıya giden yolda en önemli etkenlerden uyku, beslenme ve dinlenmedir. Beslenme kısmını aslında Kumluca tamamladı diyebilirim. Amcalarımın akrabalarımın Kumluca’dan gönderdiği sebze ve meyvelerle beslendim. Sağlıklı gıdanın başkenti Kumluca’dan gelen sebze ve meyveler aslında başarılı olmamda büyük etkendi. Hatta bu sebze ve meyveler Kırkpınar Başpehlivanı Orhan Okulu’nun da şampiyon olmasında etkilidir” dedi. Alptuğ Karakoyunlu, Koç veya Galatasaray Üniversitesi'nin hukuk bölümünü tercih edeceğini kaydetti.

GELECEĞİN ALPTUĞLARI OLMALARI YOLUNDA YOL GÖSTERİCİ OLMAYA DEVAM EDECEĞİZ 
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Okul Müdürü Müjgan Çetin,"2019 YKS Türkiye sözel birincisi olan genç dahi Alptuğ Karakoyunlu, babası Sayın Azmi Karakoyunlu ve akrabaları ile okulumuzu ziyaret ederek bizi onurlandırdılar. Kendisini anne ve babasını tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyoruz. Alptuğ’un eğitim öğretim hayatında ona destek olan yol gösteren öğretmenlerine de teşekkür ederiz. Yaz okulumuza devam eden çocuklarımızı Alptuğ Karakoyunlu abileriyle tanıştırdık. Çok çalışarak büyük başarılar edinilebileceğini aktardık. Çocuklarımıza geleceğin Alptuğları olmaları yolunda bizler yol göstericiler olmaya devam edeceğiz. Çocuklarımız Alptuğ abilerine teşekkür ettiler, bizde ziyaretleri için kendilerine teşekkür ettik. Başarılarının devamını diledik. Tebrikler Alptuğ Karakoyunlu seni yetiştiren anne babana ve öğretmenlerine tekrar teşekkür ediyoruz. Yolun açık başarıların daim olsun" dedi. Müjgan Çetin sözlerini şöyle sürdürdü:

TÜRKİYE, AVRUPA VE DÜNYA BİRİNCİLERİ ÇIKARMAYI HEDEFLİYORUZ 
"Müjgan Çetin Okullarının kuruluşundaki en önemli ilke her çocuğun ilgi ihtiyaç beklenti ve yetenekte olduğunu bilerek çocuğun en iyi olduğu alanı keşfedip bu alanda onu destekleyip kendilerini geliştirmelerine katkı sağlamaktır. Çocuklar bir alanda başarılı olduklarını gördükleri zaman bu başarının peşinden giderler. Burada okul ve aile iş birliği içinde hareket etmeli ve çocuğu desteklemelidir. Kumluca'mızda iki yıldır hizmet veren bir kurum olarak Müjgan Çetin Okulları’ndan da her alanda Türkiye Avrupa ve Dünya birincilerini çıkarmayı hedefliyoruz. Bunun yanında her çocuğumuzu kendi ilgi ihtiyaç ve yetenekleri doğrultusunda olabileceklerinin en iyisi olmalarını sağlamak için çalışıyoruz."