Şekerbank, iş birliği ile eş zamanlı olarak esnaf müşterilerinin işinin başından ayrılmadan bankanın mobil uygulaması Şeker Mobil Şube üzerinden kolaylıkla kredi başvurusu yapabilmesine olanak sağlayacak.

Şekerbank, esnafın kapısı hep açık kalsın diye oluşturduğu “Kapımız Esnafa Açık” platformu kapsamında esnafa özel proje ve iş birlikleri gerçekleştirmeye devam ediyor. Türkiye’nin sürdürülebilir bankası Şekerbank, pandemi nedeniyle esnaf müşterilerinin yaşadığı finansal dalgalanmalara karşı “Kapımız Esnafa Açık” platformu çerçevesinde Kumluca Esnaf ve Sanatkârlar Odası ve Kumluca Ulaştırma Hizmetleri Esnaf Odası ile bir araya geldi. İş birliği protokolü Şekerbank Antalya Kumluca Şube Müdürü Mustafa Emin Gökçe ile Kumluca Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Selçuk Çınar, Kumluca Ulaştırma Hizmetleri Esnaf Odası Başkanı Bayram İğneli arasında düzenlenen bir törenle imzalandı.

Şekerbank, esnafın her koşulda kapılarının açık kalması ve beraberinde ülke ekonomisinin canlanması için 2013 yılında hayata geçirdiği “Kapımız Esnafa Açık” platformu kapsamında hazırladığı birbirinden avantajlı ürün ve hizmetlerini odalara üye esnafın hizmetine sundu.

ŞEKER MOBİL ŞUBE ÜZERİNDEN ESNAFA KOLAYCA KREDİ BAŞVURU İMKÂNI...

Şekerbank, Kumluca Esnaf ve Sanatkârlar Odasına ve Kumluca Ulaştırma Hizmetleri Esnaf Odasına üye esnafın şubeye gitmeden mobil uygulaması Şeker Mobil Şube üzerinden kolayca kredi başvurusu yapabilmesine olanak sağlayacak ve esnaf müşterilerinin 50 bin TL’ye kadar nakit ihtiyacını, 36 aya varan vadeler ve avantajlı faiz oranları ile anında karşılayacak. Ayrıca esnaf odaları üyesi esnaf müşteriler, 6 ay ödemesiz taksitlendirme talep edebilecek ve 12. taksite kadar düşük tutarlarda ödeme seçeneğinden yararlanabilecek. Yine esnaf paketi kapsamında internet şube ve mobil bankacılık üzerinden yapacakları EFT ve havale işlemlerini ücretsiz gerçekleştirebilecek, 1 yıl boyunca POS inaktiflik ve 10 yapraklı çek karnesi ücretinden de muaf olacak. Nakit desteğinden yararlanacak esnaflar dilerlerse pek çok avantaj içeren Şekerbank Üreten Kart ya da Bonus Business Kart sahibi de olabilecek.

MUSTAFA EMİN GÖKÇE: “ANLAŞMA İLE ESNAFIN ACİL NAKİT İHTİYACI KARŞILANACAK”

Şekerbank Kumluca Şube Müdürü Mustafa Emin Gökçe protokol ile ilgili yaptığı değerlendirmede: “Kuruluşumuzdan bu yana sorumlu bankacılık geleneğimizle yürüttüğümüz faaliyetlerin pandemi ile birlikte her zamankinden daha önemli olduğunu, hem dünyanın hem de ülkemizin içinden geçtiğimiz bugünlerde bu misyonu çok anlamlı kıldığını düşünüyoruz. Sürdürülebilir ekonomik büyüme için kritik önem sahip esnafımıza yönelik bu kez Kumluca Esnaf ve Sanatkârlar Odası ve Kumluca Ulaştırma Hizmetleri Esnaf Odası ile imzaladığımız iş birliği anlaşmasıyla da esnafımızın mevcut piyasa şartlarında oluşan acil nakit ihtiyaçları karşılamayı hedefliyoruz. Bu platform aracılığıyla sunduğumuz esnafa mobilden başvuru gibi dijital uygulamalarımızı da finansal kaynakları üretenlere ulaştırmak amacıyla çeşitlendireceğiz.” dedi.

Kumluca Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Selçuk Çınar ve Kumluca Ulaştırma Hizmetleri Esnaf Odası Başkanı Bayram İğneli, esnafa verilen destek nedeniyle Şekerbank Kumluca Şube Müdürü Mustafa Emin Gökçe'ye teşekkür etti.