Kumluca Ziraat Odası Başkan Hidayet Kökce ve yönetim kurulu üyeleri, Kumluca Kaymakamı Hakkı Uzun, İlçe Jandarma Bölük Komutanı Jandarma Binbaşı Mehmet Demir ve İlçe Emniyet Müdürü Cemil Doğan’ı makamında ziyaret ederek teşekkür etti.

Kumluca Ziraat Odası Başkanı Hidayet Kökce; “Koronavirüs Salgını süresinde, sokağa çıkma kısıtlaması kapsamında zor şartlar altında halkımıza gıda temini için çalışan çiftçilerimize verdikleri desteklerden dolayı Kumluca Kaymakamı Hakkı Uzun, İlçe Jandarma Bölük Komutanımız Jandarma Binbaşı Mehmet Demir ve İlçe Emniyet Müdürümüz Cemil Doğan'ı ziyaret ederek çiftçilerimiz adına teşekkür ettik. Kaymakamımız ve kolluk kuvvetlerimiz, seralarına çalışmaya giden çiftçilerimize, hasat ettikleri ürünlerini toptancı haline ulaştırmaya çalışan çiftçilerimize büyük destek verdiler. Çiftçilerimizin ürettikleri ürünlerin ülke içindeki şehirlerimize ve ihraç edilmesinde sekte yaşanmaması için büyük gayretler sarf ettiler. Tüm çiftçilerimiz adına mülki amirimiz kaymakamımız başta olmak üzere kolluk kuvvetlerimize ve emeği geçen tüm birim amirlerimize teşekkür ediyoruz” dedi.

Ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getiren Kaymakamı Hakkı Uzun, Jandarma Komutanı Binbaşı Mehmet Demir ve İlçe Emniyet Müdürü Cemil Doğan, biz devletimizin bizlere verdiği talimatlar doğrultusunda halkımıza hizmet etmeye çalışıyoruz. Halkımızın refahı ve milletimizin huzuru için mücadele ediyoruz. Yardımcı olabildiysek ne mutlu bizlere dediler.