Kumluca Devlet Hastanesi Diyaliz Merkezi, Özel Servisle Evlerinden Alıp Tedavi Sonrası Tekrar Evlerine Bırakarak, Hastaları Mutlu Edecek Değişik Aktiviteler Gerçekleştirerek Hastaları Memnun Etmesi Sonucu Tercih Edilen Merkez Haline Geldi.

Kumluca Devlet Hastanesi Diyaliz Merkezi 12 ünite kapasitesi ile hizmet veriyor. Her gün 24 Hastaya hizmet veren merkezde 2018 yılı içinde çok sayıda seans gerçekleştirildi. Hasta memnuniyeti odaklı çalışan Kumluca Devlet Hastanesi Diyaliz Merkezinden hizmet alan hastalar evlerinden özel servisle alınıyor ve seans sonrası da evlerine bırakılıyor. Hastaları fiziksel sağlıkları yanında onları mutlu edecek aktivitelerde yıl boyunca gerçekleştiriliyor.
Diyaliz sorumlu Doktoru Dr. Erhan Ertürk diyaliz Merkezi ile ilgili yaptığı açıklamada; “Merkezimiz şu anda tam kapasite ile hizmet vermektedir. 48 kapasite olan sayımız, yaz aylarında daha da artmış birçok yerden Kumluca’ya uzun süreli tatil için gelen hastalarımıza da hizmet vererek yaz ayı boyunca toplam kapasitesini 62 hastaya çıkartmıştır. Tüm çalışanlarımız hastalarımıza en güzel hizmeti vermek için etkin ve hızlı şekilde, hasta odaklı hizmet sunumunu gerçekleştirmiştir. En büyük mutluluğumuz hastalarımızın yüzünde gördüğümüz memnuniyetleridir.”
Kumluca Devlet Hastanesi Başhekimi Uzman Dr. Ayşegül Alkan; “Bilindiği gibi yaz aylarında bir çok hastamız yaylalara gitmek için Kumluca’dan ayrılmaktadır. Bu diyaliz hasta sayımızın düşmesine neden olacakken hasta sayımız kış döneminin bile üzerine çıkmıştır. Tercih edilen bir hastane olmak bizi son derece mutlu etmiştir. Bundan sonraki amacımız da hastalarımızın ve çalışanlarımızın memnuniyetlerini arttırarak hizmetlerimize büyük bir enerji ile devam etmektir. Ayrıca tüm diyaliz ekibime de bu özverili çalışmalarından dolayı teşekkür ediyorum” dedi.