Tekdemir yaptığı veda konuşmasında şu ifadelere yer verdi:

BU BİR SON DEĞİL, BAŞLANGIÇ

“Makamlar kalıcı, makam sahipleri ise değişkendir. Önemli olan hoş bir sâdâ bırakabilmektir. Daha büyük ve daha güzel işler için gitmek, kaldığımız yerden yeniden demek için gelmek gerekir.

17 yıl önce Altınyaka (Gödene) ilkokulu sınıf öğretmeni olarak başlayan, sonrasında Kumluca Milli Eğitim Şube Müdürü, Milli Eğitim Müdürü ve Halk Eğitimi Merkezi Müdürü olarak devam eden eğitim hizmeti çalışmalarım, Milli Eğitim Bakanlığımızın 25.02.2020 tarihli görev kararnamesi ile talebim doğrultusunda Kumluca'da sona ermiş ve yeni görev olarak Kemer İlçe Milli Eğitim Müdürü ünvanı ile Kemer ilçemizde devam edecektir.

İlçemizde bulunduğum görevlerde Kumluca'mıza en iyi hizmetleri yapmak için tüm çalışma arkadaşlarımla büyük gayret ve çaba sarfettik. Kumluca Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü'nü batı Antalya'da ses getiren ve yeniliklerin öncüsü bir kurum haline getirdik. Her yıl 11.000 kursiyere hitap eden, yurt dışı projeleri ile kendisini yenileyen bir kurum olduk.

Daima hizmet odaklı çalışarak her kesime hitap eden çalışmalara imza attık. Özellikle mezun öğrenciler için 2015 yılından itibaren uyguladığımız üniversite hazırlık kurslarımızı diğer ilçelerimizde, ilimizde ve ülkemizde örnek gösterilecek güzellikte uyguladık. Böylece gençlerin hayallerine kavuşmalarını sağladık.

Gençlerin duası ve kursiyerlerimin inancı ile daha güzel hizmetlere vesile olmak için talebim doğrultusunda, verilen bu yeni görevi de layıki ile yapacak ve Kemer Eğitimini daha iyi yerlere taşımaya çalışacağım.

Gönül dostlarımızla daima el ele, hep ileriye…”