Ak Parti Antalya Milletvekili Hüseyin Samani, Kumluca Belediye Başkanı Hüsamettin Çetinkaya, Kumluca Belediye Meclis Üyeleri Ali Kurşunlu ve Şefik Durdaş, Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı’na giderek, Bakan Ahmet Eşref Fakıbaba’yı fuara davet etti.
Örtü Altı Sera Üretim Merkezi olan Kumluca’da düzenlenen Domatexpo Fuarını programına aldığını belirten, Bakan Fakıbaba; “Güvenilir Gıda çok önemli bu yüzden Örtü Altı Sera Üreticileriyle buluşmak için Kumluca’ya geleceğim” dedi.

Kumluca Belediye Başkanı Hüsamettin Çetinkaya; “Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanımızı bu yıl 5. düzenleyeceğimiz Domatexpo Fuarına davet etmek için Meclis Üyelerimiz Ali Kurşunlu ve Şefik Durdaş ile birlikte Ankara’ya gittik. Bakanımızı davet esnasında bize Ak Parti Antalya Milletvekilimiz Hüseyin Samani eşlik etti. Milletvekilimiz Hüseyin Samani Bey’e teşekkür ediyorum. Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanımız Ahmet Eşref Fakıbaba davetimizi geri çevirmeyip fuarımıza katılacağını bildirdi. Tarımdaki sorunlarımızı çözmek, Kumluca’nın Tarım Sektöründeki yerini koruması için Bakanımızın fuara katılması Kumlucalı üreticilerimiz için büyük fırsat olacak” dedi.