Kumluca Belediyesi Günay Sahil Tesislerinde gerçekleşen toplantıya Kumluca Belediye Başkanı Mustafa Köleoğlu, Kumluca Belediyespor Kulüp Başkanı Ali Okur ve teknik yönetimi, Özel MEDİKUM Hastanesi Başhekimi Galip Öztekin, yönetimi ve doktorları katıldı.

Toplantıda konuşma yapan Kumluca Belediye Başkanı Mustafa Köleoğlu; “Çocuklarımıza, gençlerimize nasıl sahip çıkabiliriz onun derdindeyiz. Burada her birisi kendi alanında uzmanlaşmış konuklarımız var. Çocuklarımıza sporla sahip çıkıyoruz. Böylece hem eğitimlerine hem de topluma faydalı, sağlıklı bir birey olmaları için geleceklerine yön veriyoruz. Bu toplantıyı tertip edip bizleri bu toplantıda buluşturan Kumluca Belediyespor Kulübü Başkanı Ali Okur’a, Özel MEDİKUM Hastanesi Başhekimi Galip Öztekin’e yönetimine ve doktorlarımıza teşekkür ediyorum.
Kumluca’mızda gençlerimiz sadece futbol sporu ile ilgilenmiyor. Birçok spor dallarımız var. Çeşitli spor dallarıyla uğraşan gençlerimize, sadece, belediyemiz, spor kulübümüz, Özel Medikum Hastanemiz, doktorlarımızın sahip çıkması yetmiyor. Kumlucalı Büyük Ailemiz olarak topyekûn seferber olmamız gerekiyor.

Kumluca Belediyesi ve Meclis Üyeleri olarak hazırız. Gençlerimiz için spor tesisleri yapacağız. Ülkemizdeki milli takım dahil profesyonel kulüplerin yaz kış gelip çalışabilecekleri spor tesisleri yapmak istiyoruz.

Profesyonel kulüplere futbolcu göndermek için alt yapı çalışmalarına önem veriyoruz. Bu yüzden Kumlucalı Büyük Ailemizle topyekûn birlikte bu işleri yapmak istiyoruz.
Gençlerimize çocuklarımıza sahip çıkmak zorundayız. Bugün çocuklarımıza sahip çıkıp doğru yönlendirmezsek gelecekte onların karşısına çıkacak yüzümüz olmaz.

Çünkü zaman çok hızlı akıyor. Dolayısı ile birinin bu büyük aileyi oluşturması gerekiyordu. Bu da Kumluca Belediyesine yakışırdı. Ben Mustafa Köleoğlu olarak bu sorumluluğu alıyorum. Katıldığınız için gençlerimize ve ailelerine teşekkür ediyorum” dedi.

Özel MEDİKUM Hastanesi Başhekimi Galip Öztekin ise; “Kumluca Belediye Başkanımız Mustafa Köleoğlu, bir sağlık kuruluşu olan Özel MEDİKUM Hastanemize her zaman desteğini esirgemiyor. Bizde hastane olarak özellikle sosyal etkinlikler olmak üzere belediyemizin yaptığı tüm organizasyonlara destek veriyoruz. Sağlıklı bir gençlik için sağlıklı alt yapı şarttır. Sağlıklı gençlerimizin yetişmesinde muayene ve tetkikler başta olmak üzere her türlü desteği vermeye hazırız. Kumluca Belediyespor Kulübü sporcularımızın tüm sağlık giderlerinde %50 indirim yapmaya hazırız. Yapacağız” dedi.

Kumluca Belediyespor Kulüp Başkanı Ali Okur; “Başkanımız ‘Gençlik gelecektir’ diyor. Gençliğe verdiği önemle bunu gösteriyor. Kendisine çok teşekkür ediyoruz” dedi.