Kumlucalı STK (Sivil Toplum Kuruluşları) Temsilcilerini makamında kabul eden MHP Antalya İl Başkanı Hilmi Durgun Ülke ve Kumluca’nın sorunları üzerinde sohbet etti.

Tarımsal üretim açısından önemli yere sahip olan Kumluca’nın Antalya için vazgeçilmez bir değere sahip olduğunu vurgulayan MHP Antalya İL Başkanı Hilmi Durgun; “Bende tarım sektörünün içindeyim. Çünkü ziraat mühendisiyim. Tarımsal besleme ürünleri pazarlıyorum. Gazipaşa’dan Kaş Kınık’a kadar dolaşıyorum. İlimizin her ilçesini, coğrafik ve kültürel yapısını yakından tanıyorum. Özellikle salgın döneminde tarımsal üretimin, çiftçinin kıymeti çok iyi anlaşılmıştır. Kısıtlamalardan en az çiftçilerimiz etkilenmiştir. Üretmeye devam etmişlerdir. Artık çiftçilik önemli bir meslektir. Çiftçide hak ettikleri ve geldikleri konumu korumalıdırlar. Gelinen noktada devletimizden en az destek bekleyen sektör çiftçilerimizdir. Çiftçilerimiz ürettikleri ürünlerin pazarlanmasında destek beklerler. Çünkü çiftçiler emek sarf etmeden kazanç elde etmek istemezler. Ürünlerini satıp kazanca dönüştürdükleri zaman mutlu olurlar” dedi.

Ziyarette, Esnaf Sanatkarlar Odası Başkanı Selçuk Çınar, kısıtlama döneminde esnafların sorunlarına gösterdikleri ilgi ve çözüm arayışları içi Başkan Hilmi durgun’a teşekkür etti.
Ulaştırma Hizmetleri Şoför Esnafı Odası Başkanı Bayram İğneli’de servis araçlarındaki yaş sorununun esnetilmesi konusunda Başkan Durgun’dan yardım istedi.

Ziyarette, Kumlucalı esnaflarının, şoför esnafının, çiftçilerin sorunları ve çözümleri geniş bir şekilde tartışılarak konuşuldu.
Toptaşspor Antrenörü Musa Demirtaş MHP İl Başkanı Hilmi Durgun' a Toptaşspor Takım forması takdim etti.