Standartlara uygun hale getirilerek yeniden modernize edilen yolların süpürülmesi için Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından Kumluca Belediyesine hibe edilen yol süpürme aracı hizmete girdi

Kumluca İlçesinde şehirci ve şehirler arası birçok yol standartlara uygun hale getirildi. Bu yolların süpürülmesi için Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Kumluca Belediyesine yeni bir süpürme aracı hibe edildi. Daha önce Kumluca Belediye...sinin bir süpürme aracı vardı. Yeni araç daha gelişmiş teknolojik imkân ve donamıma sahip araç olduğu için temizlik araçlarına güç katmış oldu.

Konuyla ilgili olarak açıklama yapan Kumluca Belediye Başkanı Hüsamettin Çetinkaya; “İlçemizdeki yollarımızın bir bölümü sıcak karışımı asfalt kaplandı. Böylece yollarımız standartlara uygun hale geldi. Artık yollarımız modern yol süpürme araçlarıyla temizliği yapılacak hale geldi. Daha önceden bir adet süpürme aracımız vardı. Tek araç ilçe geneline yetersiz kalıyordu. Yeni aracımız daha modern ve daha geniş teknolojik imkanlara sahip bir araç. Artık iki ayrı süpürme aracımızla cadde ve sokaklarımız daha temiz ve konforlu olacak. Yeni aracımız Kumluca’mıza hayırlı olsun” dedi.