7 MİLLİ MAÇ, 66 MAÇ SÜPER LİG PAF, 30 MAÇ 3. LİG, 90 MAÇ BAL LİGİNDE MÜCADELE EDEN VE AYKUT KOCAMAN, SAFFET SUSİÇ GİBİ ÖNEMLİ TEKNİK DİREKTÖRLERLE ÇALIŞAN DEFANS OYUNCUSU SOL STOPER ENGİN BATURAY, KUMLUCA BELEDİYESPOR'DA.

Antalya Süper Amatör'de mücadele eden Kumluca Belediyespor defans oyuncusu Engin Baturay ile sözleşme imzaladı.

Kumluca Belediyespor defans oyuncusu 29 yaşındaki Engin Baturay ile 2 yıllık sözleşme imzaladı. Kulüp binasında düzenlenen imza törenine Kulüp Başkanı Ali Okur ile Teknik Direktör Orhan Karataç ve yönetim kurulu üyeleri Ali Özkan, Gürbüz Okur ve Özgür Töngüşlü katıldı.

Kulüp Başkanı Ali Okur, "Engin Baturay transferinde isabetli bir karar verdiğinize inanıyorum. Bu sezon iddialıyız ve Kumluca Belediyespor'u BAL Ligi'ne tekrar çıkaracağız" dedi. Yeni transfer Engin Baturay ise 'Kumluca Belediyespor'u en iyi şekilde temsil edeceğim. Üzerime düşen görevi yaparak, tecrübelerimi takım arkadaşlarıma en iyi şekilde aktaracağım" diye konuştu.

Kulüp binasında düzenlenen imza törenin ardından Kumluca Belediye Başkanı Mustafa Köleoğlu, makamında ziyaret edildi.

KÖLEOĞLU: HEDEFİMİZ ŞAMPİYONLUK
Yeni transfer edilen Engin Baturay'ın Kumluca Belediyespor'a hayırlı olmasını dileyen Başkan Köleoğlu, "Kumluca Belediyespor'un başarılı olabilmesi için tüm imkanlarımızı seferber ediyoruz. Engin kardeşimiz inşallah tecrübesi ile takımımıza büyük katkı sağlayacak, güç katacak. Takımımız üç puanla başladı. Yeni kurulan bir takım. Hedefimiz şampiyon olarak, BAL ligine tekrar yükselmek. İnanıyorum ki hedeflerimize adım adım ilerleyeceğiz. Transferlerin gerçekleşmesinde büyük emeği olan Kulüp Başkanımız Ali Okur'u ve yönetimini tebrik ediyor, takımımıza başarılar diliyorum" dedi.

ENGİN BATURAY KİMDİR?
Diyarbakır doğumlu 29 yaşındaki Engin Baturay futbol hayatına Adana Ceyhangücü'nde başladı. 15- 16 genç milli Avrupa Şampiyonası'nda 7 kez forma giyen Engin Baturay, farklı kulüpler de 3 ligde uzun süre oynadıktan sonra Osmanlıspor ile 2004 ile 2008 yıllarında 1. Lig'de mücadele etti. Engin Baturay son olarak Bingöl Karlıova Yıldırımspor ile BAL Ligi'nde oynadı.