Kumluca Sosyal Bilimler Lisesi konferans salonunda "LÖSEV ve Lösemi ile Mücadele" konulu konferans düzenlendi.

Konferansa İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Ali Girgin, Kumluca Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Ayşegül Alkan ve Dahiliye Uzmanı Dr. Fatıma Nevay Ersal Genç, Öğretmenler ve Öğrenciler katıldı.

Lösemi hakkında öğrencileri bilgilendiren Kumluca Devlet Hastanesi Başhekimi Uzm.Dr. Ayşegül Alkan ve Dahiliye uzmanı Dr. Fatma Neval Ersal Genç konuşmalarının ardından öğrenci ve öğretmenlerin sorularını cevaplandırdılar. Program öğrencilerin hazırladıkları çeşitli sunumların ardından sonra erdi.

Öğrenciler 2-8 Kasım Lösemili Çocuklar Haftası nedeniyle geliri Lösemili Çocuklar Vakfı (LÖSEV) ´na bağışlanmak üzere okul bahçesinde ayrıca kermes düzenledi.

Okul Müdürü Ayhan Durukan; "Bölgenin tek Sosyal Bilimler Lisesi olan Kumluca Sosyal Bilimler Lisesi, sosyal sorumluluk misyonunun gereği, milletimizin en temel değerlerinden olan yardımlaşma ve dayanışma duygusunu geliştirmek ve yaşatmak adına Lösemili çocuklarımıza hem yardım etmek hem de öğrencilerimizde ve halkımızda bu çocuklar için bir farkındalık oluşturmak amacıyla düzenlediğimiz kermese katılım oldukça yoğun oldu. Konferansa katılımlarından dolayı İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Mehmet Ali Girgin’e, Kumluca Devlet Hastanesi Başhekimi Sayın Dr. Ayşegül Alkan’a ve Dahiliye Uzmanı Dr. Fatıma Nevay Ersal Genç’e şükranlarımızı sunuyorum." dedi.