Kumluca İlçe Emniyet Müdürlüğü tarafından hazırlanan ' Siz Gülün Ki Dünya Gülsün ' ÇOGEP projesi Kumluca Gençlik Hizmetleri ve Spor ilçe müdürlüğüne ait kapalı yüzme havuzunda açılışı yapıldı.

Etkinliğe Kumluca Kaymakamı Hakkı Uzun, Cumhuriyet Başsavcısı Tolga han Altınay, İlçe Emniyet Müdürü Cemil Doğan, İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Mehmet Demir, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Ali Girgin, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı Sosyal Hizmet Merkezi Müdürü Mehmet Sülekoğlu, İlçe Sağlık Müdürü Dr. İsmail Arıcı, Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Erol Koca öğrenciler ve eğitmenler katıldı.

Dalış Eğitmeni Fevzi Biçer, "Eğitimlerimiz ileriki günlerde başlayacaktır. Bu projelerle gençlerimizin turizm bölgesi olan Antalya'da meslek kazandırmak amacımızdır. Projede emeği geçen herkese teşekkür ederim " dedi.
Kumluca İlçe Emniyet Müdürü Cemil Doğan, " Siz Gülün ki Dünya Gülsün isimli ÇOGEP projesi kapsamında Kumlucalı gençlerimize sahip çıkmak, geleceğe güvenle bakmalarını sağlamak, kaliteli ve verimli vakit geçirmelerine katkı sağlayarak zararlı ortam ve durumlardan uzak tutmak hedefimizdir " dedi.

Projenin toplam bütçesinin 212 bin 300 TL olduğunu belirten Cemil Doğan," Proje kapsamında gençlere yönelik ebru, hat sanatı, Arapça ve İngilizce kursları, Bursa ve Çanakkale illerinde gezi, rafting gibi etkinlik ve faaliyetlerimiz olacaktır. Eğitime destek vermeye devam edeceğiz. Gençlerimizi mutlu görmek bizleri mutlu ediyor" dedi.

Etkinlikte su altında bayrak gösterisi , boğulan bireylere nasıl müdahale edilmesi gerektiğini eğitmen ve öğrenciler uygulamalı olarak gösterdi.

Haber: Hamide Koçubaba