Kumluca’da ve çevre ilçelerde ikamet eden, esnaf, memur, işçi, işveren Sivaslıların bir araya geldikleri kahvaltıda; ticaret başta olmak üzere, kültürel çalışmalar, gelenekler, yardımlaşma ve dayanışma ile siyasette görülen sorunlar ve sıkıntılar görüşüldü.

Dernek binasında yapılan kahvaltılı toplantıda, Sivas kültürünün daha iyi tanıtımı için yapılması gereken çalışmalarda gündeme geldi.

BİR OLACAĞIZ, BİRLİKTE YÜRÜYECEĞİZ

Derneğe üye kayıtlarının başladığını kaydeden Dernek Başkanı Mustafa Karataş, “Çevremizdeki hemşerilerimize ulaşmayı istiyoruz. Bizler Anadolu’nun güzide ili olan Sivas’ı temsilen bu güzellikleri Kumluca’da yaşıyoruz. Kumluca’da bulunan hemşerilerimizin ve Kumlucalıların sıkıntısı bizim sıkıntımız, neşeleri de neşemiz olsun istiyoruz. Bunun içinde çok çalışmamız gerekiyor. Hemşerilerimizin bütün sıkıntılarını bileceğiz, bilmek istiyoruz. Derneğimiz Kumluca’daki derneklerden farklı olacak. Bu farkı Kumluca’yı yönetenler, ileri gelenler göreceklerdir. Bir olacağız, birlikte yürüyeceğiz. Hep birlikte çalışacağız. Tüm hemşerilerimizi derneğimize bekliyoruz” diye konuştu. Yapılan kahvaltının ardından dernek üyeleri tek tek kendilerini tanıttılar.