2015-2016 Eğitim Öğretim yılından bu yana faaliyet gösteren Kumluca Sınav Koleji gerek sosyal etkinlikleri gerekse akademik başarıları ile yöremizin Eğitim lokomatifi olduğunu bir kez daha kanıtladı. Antalya’nın batısında Eğitimde adeta çığır açan Kumluca Sınav Koleji 2016 ve 2017’de de eski sınav sistemi olan TEOG’da Batı Antalya birincisi olmuştu.

BAŞARININ ADRESİ KUMLUCA SINAV KOLEJİ
Kumluca Sınav Koleji Kurucu Genel Müdürü Osman Aydın, “Yöremizde başarının adresi olduk; hiçbir başarı tesadüf değildir. Özellikle bu yıl gördük ki yeni sistem hızlı bir şekilde değiştirilmiş olsa da gerek yayınlarımız gerekse öğretmen kadromuz bu değişime anında adapte olmuş ve öğrencilerimizin rahat bir sınav yılı geçirmelerini sağlamıştır” İfadelerini kullandı.

Osman Aydın sözlerini şöyle sürdürdü:
“Kumluca Sınav Koleji olarak 8.sınıf öğrencilerimize MEB sınavlarına hazırlık programı uyguluyoruz. Başarı bir ekip işidir. Okulumuz, Öğretmen-Öğrenci-Veli ilişkisini sıkı tutarak hep birlikte hedefe yürüyor. Yine başarımızın tamamlayıcı unsuru olan yayınlarımız geçen sınava çok yakın olan formatıyla bize büyük bir artı sağlıyor. Okulumuzda başarının önemli etkenlerinden biri de ‘Mentörlük’ yani ‘Eğitim Koçu’ sistemimiz. Bu sistem sayesinde her öğrenci ve velisiyle birebir iletişim halinde olan mentör öğretmenlerimiz kişiye özel yol haritası hazırlayarak başarıya giden yolda önemli bir adım atmış oluyor. Eğitim güvenilir kurumlar isteyen ciddi bir iştir ve bizim bu işte titiz olduğumuzun altını çizmek istiyorum“ ifadelerini kullandı.