2020-2021 Eğitim-Öğretim yılında 7.8.11.12. sınıfta okuyan ve Liseden mezun olan öğrencileri sınavlara hazırlamak, derslerine yardımcı olmak amacıyla Kumluca’da Çarşıiçi Caddesi Avcıoğlu İşhanında 6 katlı binasında hizmete başladı.

Eğitim ve öğretimin yüzyüze yapılamadığı bu günlerde Sınav Kurs Merkezi’nin açılması bölge halkının yüzünü güldürdü. Öğrenci velileri ile görüştüğümüzde ;

"İyi ki böyle bir kurum açıldı. Çocuğumuz liseden mezun oldu. İstediği puanı alamadı.Bu pandemi sürecinde Antalya’ya gitmek içimize sinmiyordu. Bu kurumun açılması bizleri çok rahatlattı. Hizmeti ayağımıza getirdi. Sınav Eğitim Kurumlarına, kurucularına teşekkür ediyoruz." dediler.

Sınav Kurs Merkezi kurucu müdürü Mehmet Özkan da :

"İçinde bulunduğumuz bu zor günlerde böyle bir kurumu hizmete açtığımız için gururluyuz. Bölgemize 1994 yılından beri eğitim hizmeti sunmaktayız. Binlerce gencimizi üniversiteye taşıdık. Hayallerine ulaşmada vesile olduk. Şimdi yeni bir isimle, yeni kurs modeliyle ve bölgenin en iyi öğretmenleri ile karsınızdayız.

BİRÇOK KURS HİZMETİ BİRARADA

Kurumumuzda KPSS, Açıköğretim, 9-15 yaş gurubu kurs hizmeti, Fizik Bilim kursu, Yabancı Dil kursu, Güzel yazma ve konuşma olmak üzere çeşitli kurslar başlığı altında Sınav Yayınları’nın tecrübe ve desteğiyle tam donanımlı bir şekilde gençlerimizle buluşuyoruz.

PANDEMİ KOŞULLARINA UYGUN

Öğrencilerimiz kursumuza girerken ateşleri ölçülür, dezenfektan kullanımları sağlanır öylece sınıfına girer. Sınıflarda tek kişilik sıralarda sosyal mesafeye ve maskelere dikakt edilerek oturmaları sağlanır. Her teneffüs sınıflar havalandırılır.

YEPYENİ BİR HİZMET

Kursumuzda mezun öğrencilerimiz için bölgemizde ilk defa adına 'Kamplı Sistem' dediğimiz yüz yüze derslerden sonra zorunlu bir ders çalıştırma programı bulunmaktadır. Bu sistemi tercih eden öğrenciler derslerden sonra kamp alanına geçerek kendine ait masası dolabı olan çalışma kabinlerinde saat 18:00’e kadar öğretmen gözetiminde ders çalışır. 'Başarı, disiplin ve emek ister.' düsturu gereği öğrencilerimizi sıkı bir disiplinle sınavlara hazırlarız.

Kurumumuzun bölgemize hayırlı olmasını diliyorum. Biz hayırla yola çıktık. Amacımız bölgeye hayırlı hizmetler sunmak. Akibetimiz de hayırlı olur inşallah" dedi.