Kumluca’da 2016-2017 Eğitim Öğretim yılında Sınav Kolejinde başarı elde eden öğrenciler okul idaresi tarafından ödüllendirildi.
Temel Eğitim Öğretime Geçiş Sınavında (TEOG) geçen yıl Batı Antalya birincisi çıkaran Sınav Koleji, bu yılki TEOG’da da üstün başarı elde etti. TEOG 1 ve TEOG 2’de 240 soruda 240 doğru yanıt veren 1 öğrencisi, yeni TEOG 2’de 120 soruda 120 doğru yanıt veren 3 öğrencisi ve genel ortalama verilerine göre 111 net ortalaması ile ilçe birincisi oldular.

DÜNYA VATANDAŞI YETİŞTİRMEK
Kumluca Sınav Koleji Kurucusu Osman Aydın, “Amacımız yeniliğe açık, akademik eğitimin yanında etkin yabancı dil eğitiminin yapıldığı; Sosyal, Kültürel ve Sportif faaliyetlerle zenginleştirilmiş programıyla hem öz değerlerimize bağlı hem de evrensel normları benimseyen ufku geniş, özgüveni yüksek, ‘Dünya Vatandaşı’ seçkin bireyler yetiştirmektir. Bu amaç doğrultusunda çalışan Kumluca Sınav Koleji çocuklarımızın her gün severek, isteyerek keyifle geldikleri, yaparak ve yaşayarak öğrendikleri bir ortam sunmaktadır” şeklinde konuştu.
Seçkin öğretmen kadrosu ve sıcak bir aile ortamı sunan kurumun, bölgesinde ses getirmeye devam edeceğinin altını çizen Aydın, sosyal kulüpleriyle proje çalışmalarıyla, multimedya sınıflarıyla, teknoloji sınıfları ve sanat atölyeleri ile geleceğin seçkin bireyleri için doğru adres olmaya devam edeceğini belirtti.

BAŞARILAR ÖDÜLLENDİRİLDİ
TEOG 2 Sınavında tam puan alan Burak Bayram Esen, Bahar Su Yalçın ve Hakkı Aydın Konu, okul idaresi tarafından küçük altın ile ödüllendirildi.