Akademik başarılarının yanı sıra, sosyal - kültürel alanda da adını duyuran Kumluca Şehit Ömer Halisdemir İmam Hatip Ortaokulu, Öğretimle-Eğitimin, iç içe ve ayrılmaz bir bütün olduğunu her fırsatta gösteriyor.

Kumluca Şehit Ömer Halisdemir İmam-Hatip Ortaokulu Müdürü Hüseyin Orhantekin, öğrencilerinin derece kazanması sonrasında, şunları söyledi;

" Öğrencilerin sadece akademik alanda değil, sosyal-kültürel alanda da gelişmesini istediklerini, milli ve manevi değerlerini bilen, koruyan ve geliştiren öğrenciler yetiştirmeyi amaçladıklarını, çünkü kültür taşıyıcılarımızın ve geleceğimizin çocuklarımız olduğunu ifade etti. Çanakkale Savaşı'nın 106. Yılı münasebetiyle, İlçemizde düzenlenen resim yarışmasında, Öğrencilerimiz; 8/F Sınıfından Ayşenaz Güner Birinci, Fatmanaz Güner İkinci olmuştur. Öğrencilerimizin yapmış olduğu resimler, Antalya' da yapılacak olan yarışmaya gönderilmiştir.

Öğrencilerimizi ve ailesini tebrik ediyor, öğrencilerimizi yetiştiren Görsel Sanatlar Öğretmenimiz Ayhan Boncuk'a, emeklerinden dolayı teşekkür ediyoruz".

Şehit Ömer Halisdemir İmam-Hatip Ortaokulu, İlçede veya İl genelinde yapılan yarışmalarda sık sık dereceler yaparak, İlçede adı en çok duyulan bir okul olarak dikkatleri üzerine çekiyor.

Mehmet ALPTEKİN / KUMLUCA