İyi Parti Kumluca İlçe Başkanlığı tarafından Cumhuriyet Meydanında gerçekleştirilen anma programında Çakıroğlu anısına lokma hayrı yapılırken, dualarla anıldı.

Fırat Yılmaz Çakıroğlu'nu rahmet ve minnetle andıklarını ifade eden İlçe Başkanı Bekir Bircan, "Ülkücü davaya gönül veren Ege Üniversitesi'nde hain bir saldırıda kaybettiğimiz değerli kardeşimiz Fırat Yılmaz Çakıroğlu'nun şehadetinin bugün 5. yıl dönümündeyiz. Çakıroğlu kardeşimiz ve tüm şehitlerimiz anısına lokma hayrı yapıp dua ettik. Bizim lokmamız vatan, millet ve bayrak aşkı ile yanan herkese helaldir. Ülküdaşımız, şehidimiz, Fırat Yılmaz Çakıroğlu'na Cenab-ı Allah'tan rahmet diliyoruz. Onu ve yaşanan hain saldırıyı asla unutmayacak ve unutturmayacağız. Ruhu şad, mekanı cennet olsun" dedi.

Lokma hayrına İyi Parti Kumluca İlçe Başkanı Bekir Bircan, Belediye Başkan Yardımcıları Ramazan Uluşar ve Selahattin Kelleci, Kadın Kolları Başkanı Hediye Özdemir ve yönetimi, Kumluca Belediyespor Kulübü Başkanı Ali Okur, muhtarlar, belediye meclis üyeleri, gençlik kolları, partililer ve çok sayıda vatandaş katıldı.