Sosyal Dayanışma Gönüllüsü Sebile Şavkar, 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla Antalya Caktus Cafe'de Özel bireyler için eğlence gecesi düzenledi.

Antalya ve çevre ilçelerden birçok özel bireyin katıldığı gecede, özel bireyler 30 Ağustos Zafer Bayramını gönüllerince eğlenerek, kutladılar. Sosyal Dayanışma Gönüllüsü Sebile Şavkar, "Dünya da güzel şeylerde oluyor bir kalbimiz olduğu bir vicdanımızın olduğu hatırlıyoruz" dedi.

Şavkar sözlerini şöyle sürdürdü:
"Bugün birbirinden güzel kalplerle beraberdik. Öyle güzel yürekleri var ki ben anlatmak için kelime bulamıyorum. Bana bu duyguyu yaşattığı için sana ayrıca teşekkür ederim Haydar Özdemir. Bir çoğumuz anne, babamızın kıymetini bilmiyoruz. Onların bize sunduğu hayatı beğenmiyoruz. Birde anne, babayı onlardan dinleyin. Küçük kalplere dokunmaktan kimse bir şey kaybetmez .Birbirinden farkı yeteneklerle karşılaştım, bir gün belki biri hayatımızı kurtaracak, biri hakkımızı savunacak geriye baktığımız da güzel şeyler bırakalım çocuklarımıza! İçimi cız ettiren göz yaşlarımı tutamadım, bir anım oldu. O akşam küçük yakışıklı ile dans ediyorum ‘büyüğünce ne olacaksın dedim' 'Savcı olmak istiyorum ama hayat beni marangozluğa itiyor' abla dedi. Bu cümleyi kuran minik 6 yaşında peki neden dedim marangoz ‘hayat şartları’ abla dedi. Ve boğazım düğümlendi, dilim tutuldu bir şey diyemedim. O an o yüzden sizlerin elinizin tersi ile ittiğiniz okullar onların hayali. Sizlerin har vurup harman savurduğu paralar onların umudu, bu yüzden hayatınızdakilerin kıymetini bilin. Bize ev sahipliği yapan Caktus Cafe sahibi Ayhan Çevik, Müdürü Seçkin İmer, İsmail Biçer, personelleri öyle güzel ilgilendi ki çocuklar gönüllerince eğlendi, coştu. Bize Karaoke yaptılar, öyle güzel di ki yüzün deki gülümsemeler onlar mutlu oldukça bende mutlu oldum . 30 Ağustos Zafer Bayramını doyasıya kutladılar."