Anıl Özşeker, ’’Geçen haftaki İstanbul yarışında Enduro Şampiyonasında birinci oldum. Ondan sonraki hafta İzmir Bergama’da en hızlı grupta ikinci oldum. Kendi grubumda da birinci oldum. Mustafa Köleoğlu Başkanımıza vermiş olduğu desteklerden dolayı teşekkür ederim’’ dedi.

Bülent Dönmez, ‘’Geçen hafta İstanbul Sarıyer’de Türkiye’nin Enduro Şampiyonası oldu. İl ayakta yarışçımız Anıl Özşeker birinci olarak bitirdi. Bu haftda İzmir Bergama’da Super Enduro’da Türkiye Şampiyonası genel klasmanda 2 Gp’de ve genç en hızlı grubunda da birinci oldu Temmuz’un ilk haftasında Türkiye Motokros Şampiyonası var. Bunlarada çocuklarımızı göndereceğiz. Bu hafta yine grup şampiyonamız var Anıl ve yedi yarışçımız gidecek. Kulübümüz bu yıl Türkiye Şampiyonası içerisinde ilk üçte olur inşallah. Motokrosta eğitim verdiğimiz 4-12 yaş grubumuz haftada bir gün cumartesi günleri saat 10:00 ile 16:00 saatleri arasında eğitim veriliyor katılmak isteyenleri bekliyoruz. Ana sponsorumuz Kumluca Belediyesi ve Kumluca Belediye Başkanımız Mustafa Köleoğlu’na çok teşekkür ediyorum. Başkanımız tüm desteklerini bizden esirgemiyor, yardımlarından dolayı çok çok teşekkür ediyorum’’ dedi.

Mustafa Köleoğlu, ‘’Kumlucalı Büyük Ailem, Kumluca’daki gençlerimiz ödüllere doymuyor. Anıl kardeşim yine kupaları omuzladı. Onun gururunu ve sevincini bugün Kumluca Belediyesi’nde yaşıyoruz. Beykonak Enduro Motorsiklet Spor Kulübümüz bütün sporculara burada emeklerini harcıyorlar. Onları şampiyonluk yolunda eğitiyorlar. Eğitimden sonra bizleri gururlandırıyorlar. Ben Anıl’a bundan sonraki şampiyonalarda başarılar diliyorum. Geçen haftalarda 26 Haziran’da Dağcılık günü dolayısıyla Kırkpınar Yaylamızda sporcularımızla beraber etkinlik yaptık. Özellikle minik yavrularımızla beraber o kayaların, taşların arasında çalışmalar yaptık. Tescilli bir sahamız var, doğal olduğu için dünyada birinci sıradayız. Anıl gibi şampiyon olmaları için miniklerimizi de bu pistte eğitmeye devam ediyoruz"dedi.